reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ja właśnie też jestem przewrażliwiona bo mój mięśniak w poprzedniej ciąży się odzywał ale plamiłam na brązowo.... A tu dziś taka niemiła niespodzianka. Mam nadzieję że to koniec wrażeń i wszystko jest ok. Było to malutenkie więc nie jadę na izbę przyjęć bo korona....
Jak tylko nitka z krwi to też nie ma co jechać na IP. Spokojnie. Może to ten mięśniak. Kiedy masz wizytę u lekarza ?

reklama
JA też mam kota w domu i też jest dla mnie miły... :] ale mąż mówi ze chyba go oddamy na czas ciązy do teściowej. Nie wiem co zrobić.
Ale czemu masz oddać? 🙄 To są zabobony z lat 80 tych.
Jak byś się miała zarazić to już masz tokso. Zresztą o wiele więcej osób się zaraża przypadkiem przez warzywa i owoce

Boję się toksoplazmozy.

Ludzie tak cisną te biedne koty a większość się zaraża przez surowe mięso i niemyte warzywa i owoce.
Żeby się zarazić od kota to musiałabyś czyścić bez rękawiczek kuwetę z przynajmniej 3dniowymi kupskami i po wszystkim dokładnie oblizać ręce. :errr:

Od kiedy masz tego kota i czy wychodzi na dwór?

Ludzie tak cisną te biedne koty a większość się zaraża przez surowe mięso i niemyte warzywa i owoce.
Żeby się zarazić od kota to musiałabyś czyścić bez rękawiczek kuwetę z przynajmniej 3dniowymi kupskami i po wszystkim dokładnie oblizać ręce. :errr:

Od kiedy masz tego kota i czy wychodzi na dwór?
Nie wychodzi. Zapytam lekarza co i jak :)

reklama
Nie wychodzi. Zapytam lekarza co i jak :)

Jak nie wychodzi to nie masz się czego bać, bo nie miał się od kogo zarazić.

Ogólnie dla mnie to nie jest do pojęcia żeby kota oddawać, bo ciąża. Bierze się zwierze, przyzwyczaja do siebie a potem wynocha z domu, bo teraz będzie dzidzia. Przecież to żywe stworzenie jest.:no:

Do góry