E
Ewka34
Gość
Bede miec dopiero jutro usg.. dobranoc dziewczyny i dziekuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obserwuj co będzie się dziać i bądź dobrej myśli, trzymam kciuki, dawaj znac czy wszystko dobrzeJa właśnie też jestem przewrażliwiona bo mój mięśniak w poprzedniej ciąży się odzywał ale plamiłam na brązowo.... A tu dziś taka niemiła niespodzianka. Mam nadzieję że to koniec wrażeń i wszystko jest ok. Było to malutenkie więc nie jadę na izbę przyjęć bo korona....
TakZdjęcie z aplikacji ?
A jakiej?
Hej kochana, gratuluję. Jak widać coś pierwszy raz to fajny postęp i teraz musi być dobrzeWitam wszystkie stycznióweczki Czytam Was od 1 strony i ciągle chce napisać ale boję się, że jak zacznę i coś będzie nie tak, to będzie to dla mnie trudne. Jestem teraz w 3 ciąży, dwie poprzednie poroniłam na samych początkach nawet nie było widać nic na USG. Ostatnie poronienie w lutym i się nie spodziewałam że tak szybko zajdę znowu bo sobie odpuściliśmy na około pół roku a tu tydzień temu w piątek niespodzianka
W czwartek poszłam do lekarza i widać pęcherzyk lekarz powiedział, że to 4 tydzień ciężko to określić bo od lutego nie miałam okresu. Sukcesem jest pęcherzyk <3 Mam przyjść 4 na badanie i okropnie sie boję po moich doświadczeniach. Za Wszystkie Was trzymam kciuki ! Ewka34 cały dzień o Tobie myśle i przesyłam pozytywną energię !!!
Ciaza+A jakiej?
Pokaż proszę zdjęcie będzie łatwiej znaleźćNo ja i tak troszkę grubsza jestem Ale wywala mi brzuchol nieźle.
Polecam wam w sinseyu są teraz spódniczki takie elastyczne w sam raz na ciążę po 19.99 ja jestem zachwycona nimi jadę po inne kolory
Ja nic jeszcze nie kupiłam.Właśnie patrzyłam na te spódniczki. powiedz mi czy nie są za krótkie?
Ps. Uwielbiam ubrania dziecięce z sinseya
Kochane gdzie kupujecie ubrania ciążowe i do karmienia piersią?
ciąża +A jakiej?