reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja właśnie też jestem przewrażliwiona bo mój mięśniak w poprzedniej ciąży się odzywał ale plamiłam na brązowo.... A tu dziś taka niemiła niespodzianka. Mam nadzieję że to koniec wrażeń i wszystko jest ok. Było to malutenkie więc nie jadę na izbę przyjęć bo korona....
Obserwuj co będzie się dziać i bądź dobrej myśli, trzymam kciuki, dawaj znac czy wszystko dobrze 😘

Witam wszystkie stycznióweczki :) Czytam Was od 1 strony i ciągle chce napisać ale boję się, że jak zacznę i coś będzie nie tak, to będzie to dla mnie trudne. Jestem teraz w 3 ciąży, dwie poprzednie poroniłam na samych początkach nawet nie było widać nic na USG. Ostatnie poronienie w lutym i się nie spodziewałam że tak szybko zajdę znowu bo sobie odpuściliśmy na około pół roku a tu tydzień temu w piątek niespodzianka :)
W czwartek poszłam do lekarza i widać pęcherzyk lekarz powiedział, że to 4 tydzień ciężko to określić bo od lutego nie miałam okresu. Sukcesem jest pęcherzyk <3 Mam przyjść 4 na badanie i okropnie sie boję po moich doświadczeniach. Za Wszystkie Was trzymam kciuki ! Ewka34 cały dzień o Tobie myśle i przesyłam pozytywną energię !!!
Hej kochana, gratuluję. Jak widać coś pierwszy raz to fajny postęp i teraz musi być dobrze 😉

Polecam ciąża+. Appke polecila mi znajoma 👍

Załączniki

• Screenshot_20200524-213748.png
    Screenshot_20200524-213748.png
    565 KB · Wyświetleń: 53
Dziewczynki wiecie może na jakiej zasadzie lekarze określają płeć dziecka podczas badań prenatalnych kiedy jeszcze nie widacz narządów płciowych?

No ja i tak troszkę grubsza jestem Ale wywala mi brzuchol nieźle.
Polecam wam w sinseyu są teraz spódniczki takie elastyczne w sam raz na ciążę po 19.99 ja jestem zachwycona nimi jadę po inne kolory
Pokaż proszę zdjęcie będzie łatwiej znaleźć 😉
W ogóle to ładna jesteś 😁
Właśnie patrzyłam na te spódniczki. powiedz mi czy nie są za krótkie?
Ps. Uwielbiam ubrania dziecięce z sinseya :)
Kochane gdzie kupujecie ubrania ciążowe i do karmienia piersią?
Ja nic jeszcze nie kupiłam.
Ale koszule do karmienia będę kupować z poniższego sklepu bo mają fajna cenę i dobre opinie :
www.slodkisen.com.pl

reklama
Do góry