E
Ewka34
Gość
Dziewczyny nic z tego nie bedzie wlasnie wylecialo mi cos co nazywam rzygami po ciazy te co rodzily beda wiedziec.. to juz nie byly skrzepy krwi a czyste mieso jasne.. kazaly mi zachowac wkladke na jutro do lekarki..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana trzymaj się jesteśmy z Tobą myślamiDziewczyny nic z tego nie bedzie wlasnie wylecialo mi cos co nazywam rzygami po ciazy te co rodzily beda wiedziec.. to juz nie byly skrzepy krwi a czyste mieso jasne.. kazaly mi zachowac wkladke na jutro do lekarki..
Kurcze może jednak lekarka jednak inaczej oceni. Może nic straconego idź spać kochana, rano się wszystko okażeDziewczyny nic z tego nie bedzie wlasnie wylecialo mi cos co nazywam rzygami po ciazy te co rodzily beda wiedziec.. to juz nie byly skrzepy krwi a czyste mieso jasne.. kazaly mi zachowac wkladke na jutro do lekarki..
Trzymaj się, jesteśmy z TobąDziewczyny nic z tego nie bedzie wlasnie wylecialo mi cos co nazywam rzygami po ciazy te co rodzily beda wiedziec.. to juz nie byly skrzepy krwi a czyste mieso jasne.. kazaly mi zachowac wkladke na jutro do lekarki..
Trzymaj się tam kochanaDziewczyny nic z tego nie bedzie wlasnie wylecialo mi cos co nazywam rzygami po ciazy te co rodzily beda wiedziec.. to juz nie byly skrzepy krwi a czyste mieso jasne.. kazaly mi zachowac wkladke na jutro do lekarki..
O 2 zasnelam. Teraz znow mi cos wyleciało, takie zylaste chociaz brzuch mnie nie boli poczekam na usgEwuś jak się czujesz? Spałaś w nocy?
Poczekaj na usg. O której masz? Staraj się nie myśleć co to jest.O 2 zasnelam. Teraz znow mi cos wyleciało, takie zylaste chociaz brzuch mnie nie boli poczekam na usg
Nie wiem jest 6 wiec pewnie ok 8, niby nie mysle a mysle,cały czas mam nadzieje ze to jakis polip albo krwiak to jest.. a co do brzucha mam czasem skurczyki ale to nie jest bol jak przy poprzednim poronienieniu i tej krwi jest mniej duuuzo mniejPoczekaj na usg. O której masz? Staraj się nie myśleć co to jest.
Wszystkie tu za Ciebie mocno trzymamy kciuki i będziemy z Tobą myślami