angel.sweet.25
Aktywna w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciężko powiedzieć, bo taka sobie ta jakość zdjęcia.Hej. Postanowiłam do was napisać. Trochę się niepokoje. Czy według was test jest pozytywny?
Test wykonany z krwi...
Śpij dobrze kochana! Trzymam kciuki ! Wszystkie trzymamy i myślami jesteśmy z Tobą! Koniecznie dawaj znać! ❤❤❤Bede miec dopiero jutro usg.. dobranoc dziewczyny i dziekuje
Ja widze blada kreseczke, dla pewnisci sprawdź z porannego moczu jutro lub pojutrze, daj nam znać, trzymamy kciukiHej. Postanowiłam do was napisać. Trochę się niepokoje. Czy według was test jest pozytywny?
Test wykonany z krwi...
Też nie jestem w stanie ocenić. Dodatkowo nigdy nie robiłam testu ciążowego w takiej formie, zawsze z moczu. I mi w dzień okresu wyszedl cień zaledwie, następnego dnia blada ale różowa kreska, po tyg już z popołudniowego moczu wyraźna.Ciężko powiedzieć, bo taka sobie ta jakość zdjęcia.
U mnie na pierwszym teście dwa dni po terminie miesiączki wyszła bladziutka kreska
Jasne, zapytaj daj znać co Ci powieNie wychodzi. Zapytam lekarza co i jak
Jakby coś przebija. Ale tego z krwi nigdy na oczy nie widziałam to nie wiem kiedy masz termin okresu? Masz jeszcze jakieś zwykle testy w domu? Zrób ranoHej. Postanowiłam do was napisać. Trochę się niepokoje. Czy według was test jest pozytywny?
Test wykonany z krwi...
Polecam poczekać do terminu miesiączki, jak się nie zjawi to zrobić z moczu, np pink test super czuly, koniecznie rano z pierwszego moczu.Zamówiłam w aptece w piątek dziś właśnie odebrałam i wykonałam. Z moczu robiłam 3 testy, jeden błędny drugi negatywny trzeci blada kreseczka różowa. Termin miesiączki mam na środę. Troszkę jestem poddenerwowana tą sytuacją heh