Jaki miałaś poprzedni wynik? Po 48h robilas?Hej dziewczyny odebrałam dziziaj betę wynik to 1570 niestety za slabo przyrasta, nie wiem co będzie dalej....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki miałaś poprzedni wynik? Po 48h robilas?Hej dziewczyny odebrałam dziziaj betę wynik to 1570 niestety za slabo przyrasta, nie wiem co będzie dalej....
11maja mialam925 wczoraj tj 19maja 1570Jaki miałaś poprzedni wynik? Po 48h robilas?
Hahah człowiek Picasso ! Trenuje przed namalowaniem laurki na dzień mamy. Rozgrzewa nadgarstki ❤Oto drogie panie co was czeka gdy dacie dziecku kredke i jest cicho Zobacz załącznik 1122242Zobacz załącznik 1122243Zobacz załącznik 1122245Zobacz załącznik 1122246
Ja w pierwszej i drugiej ciąży rzygałam okropnie przez cały 3 trymestr, aż do rozwiązania... Teraz spodziewam się, że będzie tak samoWitaj, ja tez na 21 i mam 2 nastolatkow. Wczoraj powiedziałam im o ciązy, reakcja tragiczna ale juz jest coraz lepiej. Spokojnej ciązy[emoji4]
Dziewczynki, czy Wy tez jestescie takie placzliwe? Ja normalnie cos sobie tylko pomysle i moge ryczeć..wzruszam sie na filmy o malych dzieciach... dzisiaj 4+2, poki co zadnych mdlosci. Juz zapomnialam jak to jest i kazda ciąza jest inna..powiedzcie kiedy zaczely się u Was mdlosci?
Będę pisać ma raty, bo mam 500 postów do przeczytania! Poszalały!! Nie wiem ile mały będzie spał, a starszy póki co ogląda książki.Ja też. Psychicznie okropnie. Sama jestem na siebie zła. W środku to aż mnie ściska i zauważyłam, że mój Mąż ma przerąbane. No nie ma odpowiedniego słowa, które by MNIE nie zdenerwowało i łzy płyną jak grochy [emoji24] Na dzieci krzyczę zanim pomyślę, zanim dowiem się o co chodzi. Potem się złoszcze na siebie i jest mi jeszcze bardziej przykro [emoji17][emoji2960]
Ja chodzę nfz. Ja się celowo zapisałam na później, by właśnie zobaczyć już serduszko, ale z tego co przeczytałam na lokalnej grupie na fb wynika, że oczekiwanie do niej to 3 dni :O że dużo osób teraz nie chodzi wcale przez wirusa, odwołuje itp.Pozwolę sobie do was dołączyć mam 29 lat i 3.5 rocznego synka. Wczoraj przypadał mi okres, ale coś czułam się inaczej - tak jak przy ciąży z synem na poczatku ciąży no i pojawiła się różowa kreska. Z uwagi na syt z przed lat z synem, gdzie szybko poszłam do lekarza bo lekko plamilam - gdzie mnie trochę nastraszono możliwością ciąży pozamacicznej lub poronienia, teraz wstrzymam się z wizytą do ok 7 tyg. W przypadku syna ciąża okazała się młodsza niż myślałam. Mam pytanie do was, do osób które były już na wizycie lub są na nie umówione. Czy ktoras z Was zapisała się gdzieś w ramach NFZ? Ja znam dwóch lekarzy, którzy przyjmują prywatnie i mam do nich zaufanie, jednak chciałabym spróbować udać się najpierw na NFZ po to, aby nie musieć jak wtedy za wszystkie badania płacić. Tylko nie wiem czy w obcej sytuacji z wirusem do kogoś na NFZ w przeciągu dwóch trzech tygodni się dostanę. Pozdrawiam
W tej ciazy mam cos czesto orgazmy senne.. przed ciaza tez mialam ale bardzo rzadko ,dzis rano tez mnie obudzil.. ale przy tym orgazmie mam skurcz i boli mnie brzuch zapomnialam sie pytac lekarza, bo szczerze to jest nie zalezne ode mnie
Też tak uważam ja w okolicy 20 tygodnia idę prywatnie do innego lekarza by potwierdzić płećJa zapisałam do na NFZ do poradni w szpitalu. W pierwszej ciąży tez chocilam na NFZ i zawsze było bardzo miło. Szkoda trochę wydawać pieniądze jak taka sama opiekę mam za darmo.
Ja też!Jak będę mieć dziewczynkę to zrobię napad na sklep z ciuszkami [emoji4]