reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ja też mam pierwsza w czwartek za tydzień i to będzie 5+3 ;)
Ja też mam wizytę za tydzień w czwartek więc obie się będziemy ekscytowaly i stresowały. Nie wiem czy tylko ja przed wizytami mam taką adrenalinę haha. Na którą godzinę masz wizytę? Wydaje mi się, że w 5+3 powinnaś już coś zobaczyć ;)!

reklama
Ja nie będę miała wyjścia i będę musiała zatrudnić nianie. Żłobka się boję bo to choroby moga być non stop. Będę szukać kogoś wśród znajomych, kogoś zaufanego. Moja mama Pracuje bo najchętniej bym oczywiście z nią zostawiła.
Jeszcze jest czas na razie trzeba liczyć na cud że wszystko będzie dobrze :)
Chociaż ja mam złe myśli :(
Bedzie dobrze 😘 wiesz co do mojej mamy to tez dalam bo mialam zaufanie.. no i sie przejechalam :(

Ja też mam wizytę za tydzień w czwartek więc obie się będziemy ekscytowaly i stresowały. Nie wiem czy tylko ja przed wizytami mam taką adrenalinę haha. Na którą godzinę masz wizytę? Wydaje mi się, że w 5+3 powinnaś już coś zobaczyć ;)!
Ja mam dopiero na 17, też mam nadzieję, że coś już zobaczę :)

Oto drogie panie co was czeka gdy dacie dziecku kredke i jest cicho 🤦🙊 IMAG8518.jpgIMAG8519.jpg15899585517181947282817.jpg15899585939281189413199.jpg

Hej dziewczyny odebrałam dziziaj betę wynik to 1570 niestety za slabo przyrasta, nie wiem co będzie dalej....

reklama
Kochane już jakiś czas Was śledzę. Termin wychodzi mi na 02.01. Ciąża totalnie nie planowana. W ciąży z córka miałam tak zwane niepowściągliwe wymioty. To bardzo delikatne określenie na horror, który przeszłam. Nie zniose powtórki. Tak bardzo się tego boję, że nie myślę o niczym innym :(

Wiem coś o tym. W pierwszej ciąży schudłam 4 kg przez wymioty.
Dzisiaj 6+2 i pierwsze wymiotowanie za mną :(. Strasznie się czuje i boje się, ze będzie tak jak w pierwszej ciąży.

Do góry