reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Jejku dziewczyny przespałem prawie całą niedzielę. Wstałam o 8 I cały dzień chodziłam skołowana. Chciałam wypić słabą kawę. I nie żeby mi smierdziala, ale poprostu nie dobra była. Jak fajnie, że teraz tak szybko można poznać płeć

reklama
Ja kawy nie pije od jakiś 2 tygodni bardzo mi nie smakowała a ze grozi mi nadal nadciśnienie odstawiłam całkiem :) jestem głupia . Umówiłam się jutro na badania na uwaga , 11.15 . Ja mam tak ze jak tylko wstanę z łóżka to strasznie mnie naciąga , wymiotuje wręcz powietrzem i ślina która zdążyłam pąknąć . To serio straszne , macie tak ? A później jest loteria czy przyjmie mi śniadanie . Jak przyjmie to super ale mdli mnie bardzo do południa . Później śpię z synem i jakoś leci dzień . Bardzo bardzo mnie bolą piersi ale tak strasznie ze jak zdejmuje wieczorem biustonosz to nie mogę dotknąć . I w nocy sikam z 5 razy , bardzo mnie to meczy . Mam to szczęście ze synek już nie wstaje w nocy i śpi mi Ok 12h plus drzemka wiec bardzo dobry moment na ciąże :)

Ja o córce dowiedziałam się w 12 tygodniu. W szoku bylam ze tak szybko :)
Mam nadzieję że teraz też tak będzie.
Najgorszy problem to mam zgage straszna. Z córką mialam po 23 tyg zgage A tu już jest.
Dziś chyba taki śpiący dzień. Bo ja dopiero wstalam A pod,mam po 14 na drzemkę hehe.
Cycki są tkliwe ale już tak nie bolą jak wcześniej. Sutki są twarde i lepiej nie dotykać 😂

W ciąży niby nie powinno się używać kosmetyków do cery tradzikowej
Tak? 😮 Oj dobrze, że mówisz, nie wiedziałam. Dzięki. Czym to grozi?
To odstawię od razu. Te serum jest bezpieczne ponoć dla kobiet w ciąży to będę najwyżej tylko tego używać. Tyle rzeczy człowiek nie wie 🤔

Witajcie. Mam 34 lata i jestem z Warmii. Termin @ mam co prawda na wtorek ale wczoraj i dziś testy pokazały dwie kreseczki. Według kalkulatorów termin porodu różnie ale na koniec stycznia. Mamy w domu 15 letnią córkę 10 letniego syna oraz 3,5 córkę. Staraliśmy się o 4 dwa cykle tak samo jak przy ostatniej córce. Jestem dobrej myśli i czuję że wszystko będzie dobrze.

Ja o córce dowiedziałam się w 12 tygodniu. W szoku bylam ze tak szybko :)
Mam nadzieję że teraz też tak będzie.
Najgorszy problem to mam zgage straszna. Z córką mialam po 23 tyg zgage A tu już jest.
Dziś chyba taki śpiący dzień. Bo ja dopiero wstalam A pod,mam po 14 na drzemkę hehe.
Cycki są tkliwe ale już tak nie bolą jak wcześniej. Sutki są twarde i lepiej nie dotykać 😂
Tez mam zgagę okropną, piersi bolą bardzo i nie mogę spać 😔

reklama
Do góry