reklama
Angelika22
Fanka BB :)
Ja kawy nie pije od jakiś 2 tygodni bardzo mi nie smakowała a ze grozi mi nadal nadciśnienie odstawiłam całkiem jestem głupia . Umówiłam się jutro na badania na uwaga , 11.15 . Ja mam tak ze jak tylko wstanę z łóżka to strasznie mnie naciąga , wymiotuje wręcz powietrzem i ślina która zdążyłam pąknąć . To serio straszne , macie tak ? A później jest loteria czy przyjmie mi śniadanie . Jak przyjmie to super ale mdli mnie bardzo do południa . Później śpię z synem i jakoś leci dzień . Bardzo bardzo mnie bolą piersi ale tak strasznie ze jak zdejmuje wieczorem biustonosz to nie mogę dotknąć . I w nocy sikam z 5 razy , bardzo mnie to meczy . Mam to szczęście ze synek już nie wstaje w nocy i śpi mi Ok 12h plus drzemka wiec bardzo dobry moment na ciąże
Ależ oczywiścieOczywiście odpowiedzialas z nuta sarkazmu?
Ja tez dziś tylko leze. Teraz czekam aż mi chłop kolacje zrobi i lecę golić nogi przed jutrzejsza wizyta żeby dr zawału nie dostał
rossig
5+6 według aplikacji, a według usg ciąża 3 dni starszaW którym jesteś tygodniu?
anusiaanusia
Ja o córce dowiedziałam się w 12 tygodniu. W szoku bylam ze tak szybko
Mam nadzieję że teraz też tak będzie.
Najgorszy problem to mam zgage straszna. Z córką mialam po 23 tyg zgage A tu już jest.
Dziś chyba taki śpiący dzień. Bo ja dopiero wstalam A pod,mam po 14 na drzemkę hehe.
Cycki są tkliwe ale już tak nie bolą jak wcześniej. Sutki są twarde i lepiej nie dotykać
Najgorszy problem to mam zgage straszna. Z córką mialam po 23 tyg zgage A tu już jest.
Dziś chyba taki śpiący dzień. Bo ja dopiero wstalam A pod,mam po 14 na drzemkę hehe.
Cycki są tkliwe ale już tak nie bolą jak wcześniej. Sutki są twarde i lepiej nie dotykać
rossig
To moja pierwsza ciąża, ale koleżankom się sprawdził więc wierzę. Co Wam wychodzi?Dziewczyny a ja z innej beczki
Czy sprawdził wam się w poprzednim ich ciążach kalendarz chiński płci ?
rossig
Tak? Oj dobrze, że mówisz, nie wiedziałam. Dzięki. Czym to grozi?W ciąży niby nie powinno się używać kosmetyków do cery tradzikowej
To odstawię od razu. Te serum jest bezpieczne ponoć dla kobiet w ciąży to będę najwyżej tylko tego używać. Tyle rzeczy człowiek nie wie
Elka1306
Aktywna w BB
Witajcie. Mam 34 lata i jestem z Warmii. Termin @ mam co prawda na wtorek ale wczoraj i dziś testy pokazały dwie kreseczki. Według kalkulatorów termin porodu różnie ale na koniec stycznia. Mamy w domu 15 letnią córkę 10 letniego syna oraz 3,5 córkę. Staraliśmy się o 4 dwa cykle tak samo jak przy ostatniej córce. Jestem dobrej myśli i czuję że wszystko będzie dobrze.
Ada0701
Tez mam zgagę okropną, piersi bolą bardzo i nie mogę spaćJa o córce dowiedziałam się w 12 tygodniu. W szoku bylam ze tak szybko
reklama
Ada0701
Mi wychodzi ze coreczka a Tobie?To moja pierwsza ciąża, ale koleżankom się sprawdził więc wierzę. Co Wam wychodzi?