reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Ja kawy nie pije od jakiś 2 tygodni bardzo mi nie smakowała a ze grozi mi nadal nadciśnienie odstawiłam całkiem :) jestem głupia . Umówiłam się jutro na badania na uwaga , 11.15 . Ja mam tak ze jak tylko wstanę z łóżka to strasznie mnie naciąga , wymiotuje wręcz powietrzem i ślina która zdążyłam pąknąć . To serio straszne , macie tak ? A później jest loteria czy przyjmie mi śniadanie . Jak przyjmie to super ale mdli mnie bardzo do południa . Później śpię z synem i jakoś leci dzień . Bardzo bardzo mnie bolą piersi ale tak strasznie ze jak zdejmuje wieczorem biustonosz to nie mogę dotknąć . I w nocy sikam z 5 razy , bardzo mnie to meczy . Mam to szczęście ze synek już nie wstaje w nocy i śpi mi Ok 12h plus drzemka wiec bardzo dobry moment na ciąże :)
Nie mam nic takiego. Współczuję kochana. A przypomnij ile ma synek latek? 😉
A co do kawy to ja też nie pije od 1,5 tyg - po prostu nie mam smaka. A wcześniej byłam mega smakosz i piłam 2-3 latte dziennie bez tego nie było dnia.

reklama
Witajcie. Mam 34 lata i jestem z Warmii. Termin @ mam co prawda na wtorek ale wczoraj i dziś testy pokazały dwie kreseczki. Według kalkulatorów termin porodu różnie ale na koniec stycznia. Mamy w domu 15 letnią córkę 10 letniego syna oraz 3,5 córkę. Staraliśmy się o 4 dwa cykle tak samo jak przy ostatniej córce. Jestem dobrej myśli i czuję że wszystko będzie dobrze.
Hej, witam. Gratuluję ciąży ❤️☺️

Mi wychodzi ze coreczka 😍 a Tobie?
Mi też córeczka 😍

A na co dziewczyny macie smaczki? Co Wam teraz najbardziej smakuje? 😉

Mi w pierwszym tygodniu warzywa i owoce. Jadłam je tonami. Potem już tylko wszystko co zielone. Wszystko zielone wyjadłam od razu z lodówki 😅 a teraz tylko i wyłącznie kwaśne ☺️ na słodycze kompletnie nie mam smaka. Za to kapusta kiszona, soki z kiszonych buraków, kwaśne pomarańcze smakują wybornie 😋
Fajnie będzie wrócić do tych wpisów i poczytać czy się sprawdziło, że kwaśne na chłopca, słodkie na dziewczynki ☺️
Dziś też chodzą za mną koreczki śledziowe po Giżycku /w occie. Myślicie, że można? 🤔

Mi też córeczka 😍

A na co dziewczyny macie smaczki? Co Wam teraz najbardziej smakuje? 😉

Mi w pierwszym tygodniu warzywa i owoce. Jadłam je tonami. Potem już tylko wszystko co zielone. Wszystko zielone wyjadłam od razu z lodówki 😅 a teraz tylko i wyłącznie kwaśne ☺ na słodycze kompletnie nie mam smaka. Za to kapusta kiszona, soki z kiszonych buraków, kwaśne pomarańcze smakują wybornie 😋
Fajnie będzie wrócić do tych wpisów i poczytać czy się sprawdziło, że kwaśne na chłopca, słodkie na dziewczynki ☺
Dziś też chodzą za mną koreczki śledziowe po Giżycku /w occie. Myślicie, że można? 🤔
Ja tez mam czesto smaczka na śledzika a zaraz po sledziku tost z np nutella lub dżemem 😂🙈

Ja w pierwszej ciąży poznałam płeć w 12/13 tyg a prenatalnych. Kalendarz chiński wtedy mi dobrze pokazał. Teraz pokazuje dziewczynkę, a ja czuję chłopca :)
Ja mam obrzydzenie do mięsa, jem bardzo dużo owoców i pije soki i koktajle które sama robię. Małosolne ogóreczki też dziś jadłam ale to zawsze uwielbiałam :) odkąd jestem w ciąży nie zjadłam nic słodkiego i to mój sukces :)

Tak? 😮 Oj dobrze, że mówisz, nie wiedziałam. Dzięki. Czym to grozi?
To odstawię od razu. Te serum jest bezpieczne ponoć dla kobiet w ciąży to będę najwyżej tylko tego używać. Tyle rzeczy człowiek nie wie 🤔
Nie wolno kosmetyków z retinolem, ja musiałam schować połowę z mojej kosmetyczki bo też używałam takich.... Poczytaj w internecie, jest dużo informacji o tym🙂

reklama
Do góry