E
Ewka34
Gość
Bo nie znamy dokladnej daty poczeciaA mi w jednym z kalendarzyków wychodzi że córka a na innym ze syn
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo nie znamy dokladnej daty poczeciaA mi w jednym z kalendarzyków wychodzi że córka a na innym ze syn
Znalazlam taki ze nie jest potrzebna dokładna data tylko miesiąc i rokBo nie znamy dokladnej daty poczecia
Bo nie znamy dokladnej daty poczecia
Bo nie znamy dokladnej daty poczecia
Na dzidziusiowo.pl tez nie trzeba dokladnej datyBo nie znamy dokladnej daty poczecia
Patrzylam na ten wyzej co dalas i w drugiej ciazy powinien byc facet a jest babkaNa dzidziusiowo.pl tez nie trzeba dokladnej daty
Mi sie tez z pierwszą nie zgadza tylko Te Nasze Malenstwa na tą chwilę wiedzą jakiej płci sąPatrzylam na ten wyzej co dalas i w drugiej ciazy powinien byc facet a jest babka
Dziewczyny w którym tygodniu udało się lekarzowi potwierdzić płeć w waszych poprzednich ciązach?
U mnie w 15 tygodniu, pamiętam że wtedy bardzo chciałam córeczkę, jednak moj gin z całą pewnością powiedział ze to synek, pamiętam że gnębiłam go jeszcze z 2 lub 3 wizyty żeby sprawdził jeszcze raz, w koncu lekko wkurzony powiedział ze bedzie syn i żebym wiecej go nie pytalaDziewczyny w którym tygodniu udało się lekarzowi potwierdzić płeć w waszych poprzednich ciązach?