reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

No ja to mam fazę na oglądanie wózków. Ale jakaaaaaa😂 chciałam mima xari A teraz patrzę że jednak hot mom ma wygodniejsze koszyk pod wózkiem. Ale ja mam problemy hahaha
Piękne są te wózki! Ja ostatnio zakochałam się w tym ABC Design Salsa 4 air. Przepadłam jak śliwka w kompot. Mojemu się podoba wszystko oprócz ceny haha.
20200515_122006.jpg

reklama
No właśnie ja miałam taki z córką 8 lat temu bardzo podobny. Jest wygodnyale dużo miejsca w aucie zajmuje.
Dziękuję za wskazówkę 👌😘! Mamy dosyć spore auto z pojemnym bagaznikiem, ale też nie ma co przeginac, żeby wozek zajmował cały. .. trzeba będzie pojeździć po sklepach i pooglądać i popróbować wózeczki. Ale faktycznie nie zawsze to co ładne jest również praktyczne.

Dziękuję za wskazówkę 👌😘! Mamy dosyć spore auto z pojemnym bagaznikiem, ale też nie ma co przeginac, żeby wozek zajmował cały. .. trzeba będzie pojeździć po sklepach i pooglądać i popróbować wózeczki. Ale faktycznie nie zawsze to co ładne jest również praktyczne.

No właśnie ja oglądam w necie A potem jadę do sklepu próbować hehe.

Dziewczyny ale macie fajnie z tymi wizytami ,ja dopiero idę 25.05 .
Jedyne co mnie pociesza że na wizytę idę z mężem i Pani doktor przy ostatniej wizycie powiedziała że na następnej wizycie będziemy mieli piękny widok na usg.😊
Jakie badania musicie zrobić?
Ja mam morfologie ,mocz, grupę krwi i poziom glukozy 🙄

reklama
Do góry