reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
M
Dziewczyny ale macie fajnie z tymi wizytami ,ja dopiero idę 25.05 .
Jedyne co mnie pociesza że na wizytę idę z mężem i Pani doktor przy ostatniej wizycie powiedziała że na następnej wizycie będziemy mieli piękny widok na usg.😊
Jakie badania musicie zrobić?
Ja mam morfologie ,mocz, grupę krwi i poziom glukozy 🙄

Ja dziś miałam
Morfologia
Rozszerzone żelazo
Tarczyca
Grupa krwi
Hcv
Hiv
Rozyczka
Rzezaczka
Glukoza
Mocz
I jeszcze coś mialam

Dziewczyny co jecie? I czy wybiera się któraś z Was do dietetyka ciążowego? Ja ważę dużo i muszę się pilnować. Odkąd jestem w ciąży nie zjadłam nic słodkiego ani nie napilam się niczego poza woda i herbata.
Ile wazysz i jaki masz wzrost? Ja 166 i ważę ok 78 - 80 kg, z mojego bmi wychodzi ze mam nadwage i boje sie ze dobije do 100 albo i więcej, myślę o diecie paleo wstepnie czytalam o tym i w jednym artykule jest napisane ze kobiety w ciąży maga przejść na tą dietę na innym ze nie 🙄

Ile wazysz i jaki masz wzrost? Ja 166 i ważę ok 78 - 80 kg, z mojego bmi wychodzi ze mam nadwage i boje sie ze dobije do 100 albo i więcej, myślę o diecie paleo wstepnie czytalam o tym i w jednym artykule jest napisane ze kobiety w ciąży maga przejść na tą dietę na innym ze nie 🙄

Ja mam 171 cm i 86-87 kg i na bank zobaczę swój pesel na wadze 🤣🤣🤣 ale wolę wyglądać jak słoń A mieć zdrowe dziecko.

reklama
Do góry