anusiaanusia
Fanka BB :)
Bardzo się cieszę waszymi dobrymi wiadomościami ❤ A w którym jesteście tygodniu?
Ja miałam OM 4.04 według usg 5w5 czyli kończę 6 tysięczną A w sobotę będę zaczynac 7 tydzień .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo się cieszę waszymi dobrymi wiadomościami ❤ A w którym jesteście tygodniu?
No to moje kochane jestem po wizycie
Zacznę od początku.
Wizyta trwała może 5 min . Proszę rozebrać się położyć. Usg dopochowowe. I mamy 5w5 i 120 na min . Mamy serduszko jestem mega zadolowona. Słyszałam w końcu serduszko. Dzidzia ma 2.2 mm ♥
NieDziewczyny czy Wam też się chce pić non stop?
Za 1,5h mam wizytę... Już chodzę tam i z powrotem z tego stresu Trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze
Trzymamy i czekamy na wieściZa 1,5h mam wizytę... Już chodzę tam i z powrotem z tego stresu Trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze