reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Cześć dziewczyny,
Zaczynam swoja przygodę z ciążą. To moja pierwsza ciąża, wiec pewnie bede miala sporo pytan do Was. Aplikacje wyliczaja mi termin na ok 15.01. Wczoraj robiłam bete, 1515, mam nadzieje, ze to dobry wynik. Owulacje mialam ok. 23/24.04 (o okresie nie mowie, bo ost mialam w lutym ;p). Do lekarza jestem umowiona na 22.05 mam nadzieję, że cos tam zobaczy :)
Pozdrawiam

reklama
Cześć dziewczyny,
Zaczynam swoja przygodę z ciążą. To moja pierwsza ciąża, wiec pewnie bede miala sporo pytan do Was. Aplikacje wyliczaja mi termin na ok 15.01. Wczoraj robiłam bete, 1515, mam nadzieje, ze to dobry wynik. Owulacje mialam ok. 23/24.04 (o okresie nie mowie, bo ost mialam w lutym ;p). Do lekarza jestem umowiona na 22.05 mam nadzieję, że cos tam zobaczy :)
Pozdrawiam
Hej, powodzenia i gratuluję ciąży ☺️

No to moje kochane jestem po wizycie :)
Zacznę od początku.
Wizyta trwała może 5 min . Proszę rozebrać się położyć. Usg dopochowowe. I mamy 5w5 i 120 na min . Mamy serduszko 😍😍😍😍 jestem mega zadolowona. Słyszałam w końcu serduszko. Dzidzia ma 2.2 mm ♥️

Załączniki

• 20200514_131637.jpg
    20200514_131637.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 104
reklama
Do góry