anusiaanusia
Fanka BB :)
A jakie witaminy polecacie
Ja biorę femibion 1 dla wczesnej ciąży do 12 tyg ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakie witaminy polecacie
Mi lekarz kazał brać największą dawkę kwasu foliowego i witaminę D do 12 tygodnia, a pozniej witaminy dla kobiet w ciążyA jakie witaminy polecacie
Hej. Witam Was, zarejestrowałam się, by tu trochę poplotkowac. Wczoraj zrobiłam test, druga kreska bardzo blada, ale brak okresu i sny sprawiają, że zaczynam wierzyć, że to prawda Termin w okolicach 21 stycznia. Lekarza mam za 2 tygodnie. To moja druga ciąża, staraliśmy się 1,5 roku! A o pierwsze, tylko 2 cykle i pyknelo.
Ja pracuje w żłobku, czy to się zalicza do ciężkiej pracyTak , powiedzialam ze mam ciezka prace
Nie, pic mi się nie chce, ale za to ciągle chodzę sikuDziewczyny czy Wam też się chce pić non stop?
Hej ja tez mam na 21 stycznia)) o ciazy wiem juz od zeszlego piątku- beta mi wtedy wyszla 6.95 ale na szczęście rosnie ladnie takze sie cieszę. Do lekarza mam na 25go. Pozdrawiam serdecznieHej. Witam Was, zarejestrowałam się, by tu trochę poplotkowac. Wczoraj zrobiłam test, druga kreska bardzo blada, ale brak okresu i sny sprawiają, że zaczynam wierzyć, że to prawda Termin w okolicach 21 stycznia. Lekarza mam za 2 tygodnie. To moja druga ciąża, staraliśmy się 1,5 roku! A o pierwsze, tylko 2 cykle i pyknelo.
Ooo moja OM ostatnia też z 04.04Kochana ty się nie stresuj. Ja tez mam pusty pecherzyk. Po mimo że widac w nim coś to mam ze pusty. Dziś mam usg A OM 04.04.2020 termin 9 styczeń. Zobaczymy moje USG dzisiaj. Stresuje się okropnie czy wszystko ok
Pięknie, gratuluję a to woreczek żółtkowy czy zarodek na zdjęciu?Pani doktor powiedziała, że to 5 tydzień i 1 dzień. Ciąża się dobrze rozwija, nie mam się niczym martwić, bo ładnie rośniemy ❤ Kolejna wizyta 4 czerwca i przepisała mi tabletki w razie gdyby wystąpiły jakieś plamienia, to żeby się nie stresować tylko przyjmować je Zobacz załącznik 1120001
Gratulacje ! Piękny bąbelek ❤. Rośnijcie zdrowo!Pani doktor powiedziała, że to 5 tydzień i 1 dzień. Ciąża się dobrze rozwija, nie mam się niczym martwić, bo ładnie rośniemy ❤ Kolejna wizyta 4 czerwca i przepisała mi tabletki w razie gdyby wystąpiły jakieś plamienia, to żeby się nie stresować tylko przyjmować je Zobacz załącznik 1120001