reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Hej. Witam Was, zarejestrowałam się, by tu trochę poplotkowac. Wczoraj zrobiłam test, druga kreska bardzo blada, ale brak okresu i sny sprawiają, że zaczynam wierzyć, że to prawda 😁 Termin w okolicach 21 stycznia. Lekarza mam za 2 tygodnie. To moja druga ciąża, staraliśmy się 1,5 roku! A o pierwsze, tylko 2 cykle i pyknelo.

Witam, super i Gratulacje :)
Z dnia na dzień jest nas coraz więcej :)

Hej. Witam Was, zarejestrowałam się, by tu trochę poplotkowac. Wczoraj zrobiłam test, druga kreska bardzo blada, ale brak okresu i sny sprawiają, że zaczynam wierzyć, że to prawda 😁 Termin w okolicach 21 stycznia. Lekarza mam za 2 tygodnie. To moja druga ciąża, staraliśmy się 1,5 roku! A o pierwsze, tylko 2 cykle i pyknelo.
Hej😊 ja tez mam na 21 stycznia:))) o ciazy wiem juz od zeszlego piątku- beta mi wtedy wyszla 6.95😃 ale na szczęście rosnie ladnie takze sie cieszę. Do lekarza mam na 25go. Pozdrawiam serdecznie

Pani doktor powiedziała, że to 5 tydzień i 1 dzień. Ciąża się dobrze rozwija, nie mam się niczym martwić, bo ładnie rośniemy 😊❤️ Kolejna wizyta 4 czerwca i przepisała mi tabletki w razie gdyby wystąpiły jakieś plamienia, to żeby się nie stresować tylko przyjmować je 😊
FEDDD370-939F-48DE-96E9-F6D9F6B50C83.jpeg

Pani doktor powiedziała, że to 5 tydzień i 1 dzień. Ciąża się dobrze rozwija, nie mam się niczym martwić, bo ładnie rośniemy 😊❤ Kolejna wizyta 4 czerwca i przepisała mi tabletki w razie gdyby wystąpiły jakieś plamienia, to żeby się nie stresować tylko przyjmować je 😊Zobacz załącznik 1120001
Pięknie, gratuluję a to woreczek żółtkowy czy zarodek na zdjęciu? ❤️

reklama
Pani doktor powiedziała, że to 5 tydzień i 1 dzień. Ciąża się dobrze rozwija, nie mam się niczym martwić, bo ładnie rośniemy 😊❤ Kolejna wizyta 4 czerwca i przepisała mi tabletki w razie gdyby wystąpiły jakieś plamienia, to żeby się nie stresować tylko przyjmować je 😊Zobacz załącznik 1120001
Gratulacje ! Piękny bąbelek ❤. Rośnijcie zdrowo!

Do góry