reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

No to moje kochane jestem po wizycie :)
Zacznę od początku.
Wizyta trwała może 5 min . Proszę rozebrać się położyć. Usg dopochowowe. I mamy 5w5 i 120 na min . Mamy serduszko 😍😍😍😍 jestem mega zadolowona. Słyszałam w końcu serduszko. Dzidzia ma 2.2 mm ♥
Gratulacje! Piękny mały bejbik😍! Ja już też nie mogę doczekać się kolejnej wizyty...

reklama
Hej.
W 5 tyg ciąży każda z nas ma tylko pęcherzyk ciążowy - to normalne i tak ma być. Tam jest zarodek tylko go jeszcze nie widać 🤗💞
Pusty pęcherzyk jest stwierdzany dopiero w 8-9 tygodniu.

Ja biorę prenatal uno.
Witamy teraz są już niezbędne ☺️ głównie kwas foliowy - w 6 tygodniu zamyka się cewa nerwowa.
Podsyłam Wam ciekawego linka do porównania suplementów przez farmaceutę
Link do: Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking 25 popularnych suplementów diety. - Pan Tabletka

Ja jestem ze Śląska ☺️
Oooo to nie jestem sama :) 💙

Dziewczyny wstałam dzisiaj I piersi mnie nie bolą... jutro zaczynam 7 tydzień. Ostatnim razem jak wstałam rano i piersi nie bolały, to na drugi dzień miałam plamienie I poronilam w 4t+4dzien. Właściwie okazało się, że to ciąża biochemiczna. Martwię się... wolę jednak jak bolą...
Ja miałam podobnie. Każdego dnia rano wstawałam i chciało mi się wyparować, w 9 tygodniu przeszły mi mdłości i to niestety był zły znak ☹️.

Tak mówicie ze objawy macie a jak przestały się pojawiać to był zły znak az się zaczęłam zastanawiac.. Ja od początku prawie nic nie czuję. Teraz mam lepsze samopoczucie jak przed zajściem.. Byłam u gin w 4 tyg i nie było widać nic. Tylko endo 17 mm. We wtorek następna wizyta i aż jestem ciekawa co to będzie..😥

Tak mówicie ze objawy macie a jak przestały się pojawiać to był zły znak az się zaczęłam zastanawiac.. Ja od początku prawie nic nie czuję. Teraz mam lepsze samopoczucie jak przed zajściem.. Byłam u gin w 4 tyg i nie było widać nic. Tylko endo 17 mm. We wtorek następna wizyta i aż jestem ciekawa co to będzie..😥
Tez mam wizyte we wtorek i tez sie lekko niepokoje po tym co mi powiedzial ostatnio 😰 w drugiej ciazy na poczatku tez nie mialam zadnych objawow, przyszly w 2 miesiacu dopiero.

reklama
Do góry