reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Jezu no dziś to mnie pogielo. Taka mialam ochotę na fast-food i co do maczka A jak. I lody jadłam A zagryzalam cheesburgera... masakra

Jezu no dziś to mnie pogielo. Taka mialam ochotę na fast-food i co do maczka A jak. I lody jadłam A zagryzalam cheesburgera... masakra
Ja mam dystans do tych wytycznych. W tych czasach chemii to człowiek nawet warzyw nie powinien jeść. Ja pilnuje aby wprowadzić do diety wiele więcej owoców i warzyw ale pozatym jem normalnie i czasem fast fooda też. Ok to jest niezdrowe ale nie trujące.

Ze mnie dopiero schodzą emocje . Mimo ze mam syna już 22 miesiące , to płakałam bardzo na usg . Moja Pani doktor bardzo miła . Mam założona kartę . W poniedziałek wszystkie badania , wizyta za 2 tygodnie :) wzięłam l4 i odpoczywam bo wymiotuje bardzo :) dziewczyny nie możecie się tak przejmować, trzeba wierzyć ze wszystko będzie dobrze :) dobrej nocy !:)

Ze mnie dopiero schodzą emocje . Mimo ze mam syna już 22 miesiące , to płakałam bardzo na usg . Moja Pani doktor bardzo miła . Mam założona kartę . W poniedziałek wszystkie badania , wizyta za 2 tygodnie :) wzięłam l4 i odpoczywam bo wymiotuje bardzo :) dziewczyny nie możecie się tak przejmować, trzeba wierzyć ze wszystko będzie dobrze :) dobrej nocy !:)
W którym tygodniu jesteś?

reklama
Do góry