I moja )))Ooo moja OM ostatnia też z 04.04
reklama
anusiaanusia
Fanka BB :)
Jezu no dziś to mnie pogielo. Taka mialam ochotę na fast-food i co do maczka A jak. I lody jadłam A zagryzalam cheesburgera... masakra
Kelikla
Ja mam dystans do tych wytycznych. W tych czasach chemii to człowiek nawet warzyw nie powinien jeść. Ja pilnuje aby wprowadzić do diety wiele więcej owoców i warzyw ale pozatym jem normalnie i czasem fast fooda też. Ok to jest niezdrowe ale nie trujące.Jezu no dziś to mnie pogielo. Taka mialam ochotę na fast-food i co do maczka A jak. I lody jadłam A zagryzalam cheesburgera... masakra
Pawlinka82
Dziewczyny czy Wam też się chce pić non stop?
Pierwsze dwa tygodnie bardzo chciało mi się pić wodę gazowaną najlepiej
Angelika22
Ze mnie dopiero schodzą emocje . Mimo ze mam syna już 22 miesiące , to płakałam bardzo na usg . Moja Pani doktor bardzo miła . Mam założona kartę . W poniedziałek wszystkie badania , wizyta za 2 tygodnie wzięłam l4 i odpoczywam bo wymiotuje bardzo dziewczyny nie możecie się tak przejmować, trzeba wierzyć ze wszystko będzie dobrze dobrej nocy !
Taaak
Taaaak! Pije litrami, i równie litrami robię sikuNie, pic mi się nie chce, ale za to ciągle chodzę siku
W którym tygodniu jesteś?Ze mnie dopiero schodzą emocje . Mimo ze mam syna już 22 miesiące , to płakałam bardzo na usg . Moja Pani doktor bardzo miła . Mam założona kartę . W poniedziałek wszystkie badania , wizyta za 2 tygodnie wzięłam l4 i odpoczywam bo wymiotuje bardzo dziewczyny nie możecie się tak przejmować, trzeba wierzyć ze wszystko będzie dobrze dobrej nocy !
Angelika22
W którym tygodniu jesteś?
Zaczęłam dziś 7 , według usg 6+4
E
Ewka34
Gość
Gratuluje ❤❤❤❤Pani doktor powiedziała, że to 5 tydzień i 1 dzień. Ciąża się dobrze rozwija, nie mam się niczym martwić, bo ładnie rośniemy ❤ Kolejna wizyta 4 czerwca i przepisała mi tabletki w razie gdyby wystąpiły jakieś plamienia, to żeby się nie stresować tylko przyjmować je Zobacz załącznik 1120001
reklama
E
Ewka34
Gość
Ja tezNie, pic mi się nie chce, ale za to ciągle chodzę siku