reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Cześć dziewczyny :)
Jestem tu nowa.... W bieżącym cyklu zaczęliśmy się starać z mężem o dziecko. Od kilku dni dziwnie pobolewa mnie podbrzusze, a wczoraj wieczorem miałam okropne nudności, zauważyłam też, że pachnie mi jedzenie, którego wcześniej nie lubiłam. Wszystko wskazuje na to, że się udało ale nadal nie zrobiłam testu, bo boję się że jest za wcześnie, dziś mam 23dc. A Wy kiedy robiłyście pierwszy test??

reklama
Jestem tu nowa.... W bieżącym cyklu zaczęliśmy się starać z mężem o dziecko. Od kilku dni dziwnie pobolewa mnie podbrzusze, a wczoraj wieczorem miałam okropne nudności, zauważyłam też, że pachnie mi jedzenie, którego wcześniej nie lubiłam. Wszystko wskazuje na to, że się udało ale nadal nie zrobiłam testu, bo boję się że jest za wcześnie, dziś mam 23dc. A Wy kiedy robiłyście pierwszy test??
Mam nadzieje, że się udało ❤️ Ja zrobiłam test w dniu spodziewanej miesiączki i wyszła delikatna kreseczka 😊

Dziękuję. Spróbuję popijać kefiry. A wiesz może ile taka butelka ma wapnia?
Z pewnoscia duzo ;) a takie swojskie sa lepsze od sklepowych bo naturalne bakterie masz ,a nie jakies dosypywane do wytrzaskanego mleka ;) my kupujemy u gospodarza placimy 10 zl za 5 litrow starcza nam to na dwa dni bo u nas mleko takie pije najmlodsze ;)

Hej 😉
Ja robiłam 2 dni przed okresem i wyszła mi bardzo delikatna kreseczka (trzeba się było wpatrywać). 2 dni później w dzień okresu nie powtarzałam już testu tylko poszłam od razu na bete i wyszła 98 ☺️
Kiedy masz termin okresu? Ile dni po owulacji?

A czy ktoś z Was stosował test z krwi?
Zamówiłam sobie wczoraj test BabyCheck-1 i dziś ma być u mnie. Zastanawiam sie czy go robić czy poczekać jeszcze chwile w niepewności.

Ja robiłam 3 dni po i o to wynik

Załączniki

• received_716955779113358.jpeg
    received_716955779113358.jpeg
    79,5 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Do góry