reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

Hej 😉
Ja robiłam 2 dni przed okresem i wyszła mi bardzo delikatna kreseczka (trzeba się było wpatrywać). 2 dni później w dzień okresu nie powtarzałam już testu tylko poszłam od razu na bete i wyszła 98 ☺
Kiedy masz termin okresu? Ile dni po owulacji?
Dziś jest 7 dni po owulacji, a termin okresu dopiero za tydzień :(

reklama
Cześć dziewczyny :)
Jestem tu nowa.... W bieżącym cyklu zaczęliśmy się starać z mężem o dziecko. Od kilku dni dziwnie pobolewa mnie podbrzusze, a wczoraj wieczorem miałam okropne nudności, zauważyłam też, że pachnie mi jedzenie, którego wcześniej nie lubiłam. Wszystko wskazuje na to, że się udało ale nadal nie zrobiłam testu, bo boję się że jest za wcześnie, dziś mam 23dc. A Wy kiedy robiłyście pierwszy test??

Ja zrobiłam właśnie w 23dc i miałam blada kreskę później jeszcze 4 machnęłam i miałam już bordowe po sekundzie :)

Cześć dziewczyny :)
Jestem tu nowa.... W bieżącym cyklu zaczęliśmy się starać z mężem o dziecko. Od kilku dni dziwnie pobolewa mnie podbrzusze, a wczoraj wieczorem miałam okropne nudności, zauważyłam też, że pachnie mi jedzenie, którego wcześniej nie lubiłam. Wszystko wskazuje na to, że się udało ale nadal nie zrobiłam testu, bo boję się że jest za wcześnie, dziś mam 23dc. A Wy kiedy robiłyście pierwszy test??
Oby to było to!
Ja robiłam w 37 dc dopiero żeby się nie rozczarować po raz kolejny.
Witamy i oby na dłużej ❣

reklama
Do góry