Dziś jest 7 dni po owulacji, a termin okresu dopiero za tydzieńHej
Ja robiłam 2 dni przed okresem i wyszła mi bardzo delikatna kreseczka (trzeba się było wpatrywać). 2 dni później w dzień okresu nie powtarzałam już testu tylko poszłam od razu na bete i wyszła 98 ☺
Kiedy masz termin okresu? Ile dni po owulacji?
reklama
Angelika22
Fanka BB :)
Jutro o 13:15 ... niby to jutro A jak wieczność...
W piątek juz ide na krew i siusiu . Tyle badań do zrobienia ehh .
No u mnie partner wybiera dla syna ja dla córki
Ja o 13
E
Ewka34
Gość
No to sobie poczekaszDziś jest 7 dni po owulacji, a termin okresu dopiero za tydzień
Angelika22
Cześć dziewczyny
Jestem tu nowa.... W bieżącym cyklu zaczęliśmy się starać z mężem o dziecko. Od kilku dni dziwnie pobolewa mnie podbrzusze, a wczoraj wieczorem miałam okropne nudności, zauważyłam też, że pachnie mi jedzenie, którego wcześniej nie lubiłam. Wszystko wskazuje na to, że się udało ale nadal nie zrobiłam testu, bo boję się że jest za wcześnie, dziś mam 23dc. A Wy kiedy robiłyście pierwszy test??
Ja zrobiłam właśnie w 23dc i miałam blada kreskę później jeszcze 4 machnęłam i miałam już bordowe po sekundzie
Angelika22
Jejku czy tylko ja jak tylko podniosę rano głowę to lece wymiotować ?
E
Ewka34
Gość
Ja nie wymiotuje ale mam mdlosciJejku czy tylko ja jak tylko podniosę rano głowę to lece wymiotować ?
Ada0701
Mam dokładnie to samo i również rozważam ccNa pewno każdy myśli.. Mniej lub więcej.
Ja na pewno CC bym Chciała.
Przy pierwszym dziecku miałam próbę naturalnego porodu i dziękuję bardzo
Kocia90
Oby to było to!Cześć dziewczyny
Jestem tu nowa.... W bieżącym cyklu zaczęliśmy się starać z mężem o dziecko. Od kilku dni dziwnie pobolewa mnie podbrzusze, a wczoraj wieczorem miałam okropne nudności, zauważyłam też, że pachnie mi jedzenie, którego wcześniej nie lubiłam. Wszystko wskazuje na to, że się udało ale nadal nie zrobiłam testu, bo boję się że jest za wcześnie, dziś mam 23dc. A Wy kiedy robiłyście pierwszy test??
Ja robiłam w 37 dc dopiero żeby się nie rozczarować po raz kolejny.
Witamy i oby na dłużej ❣
Ada0701
Ja póki co nie mam ani mdłości ani nie wymiotuję, a dzisiaj zaczął sie 7 tydzień , jedyne co to strasznie sie awanturuje podobno i krzycze na męża jak nigdy dotądJejku czy tylko ja jak tylko podniosę rano głowę to lece wymiotować ?
reklama
Angelika22
Ja nie wymiotuje ale mam mdlosci
Ja mdłości cały dzień ale rano jest najgorzej , jak na kacu