reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ja wam powiem jak przypomnę sobie mój poród naturalne 25 h , duszenie corki bo pepowina zaciskala sie. Tych 7 lekarzy co stali nademna obserwując tętno i nagle decyzja cesarka. Na bloku operacyjnym okazało się że córka ma główkę w kroczu, znowu mnie na porodowke. W końcu poszlo naturalnie. Bóle z krzyza bez znieczulenia. Pękłam jeszcze mnie nacieli szok. I 4 H po porodzie krowotk macica nie obkurczala się. Więc teraz zrobię wszystko żeby była cesarka tylko jak hmm

reklama
Ja póki co nie mam ani mdłości ani nie wymiotuję, a dzisiaj zaczął sie 7 tydzień 😁, jedyne co to strasznie sie awanturuje podobno i krzycze na męża jak nigdy dotąd 😂🙈
Ja też złoszcze się o wszystko. Wystarczy jedno nie takie słowo i już obrażona 😖😬

reklama
Do góry