reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

41/ cykle 25 dniowe ;) stary jest to i pewnie nie widział co.. ?
Za tydzień już na pewno wszystko będzie jasne 😊 Ja mam dłuższe cykle bo 31 dniowe a dc 45. Pani doktor sama powiedziała, że może trochę minąć zanim coś zobaczymy ze względu na cykl. Ale tydzień temu pęcherzyk już było widać, wiec zobaczymy jak to jutro będzie, a wizytę mam na 19😊

reklama
Ja jogurtow nie ale robie sobie kefir ze swojskiego mleka i to pije 750ml dziennie albo co dwa dni, zalezy jak szybko sie zrobi.. taki kefir nie wyjdzie niestety sam ze sklepowego mleka, kiedys probowalam.
A jak go się robi? Może uda się się gdzieś załatwić mleko swojskie 😉

A jak go się robi? Może uda się się gdzieś załatwić mleko swojskie 😉
Zostawiasz na dwa dni na blacie kuchennym w butelce szklanej lub sloiku przykryty jedynie jakas szmatka, nie zakrecac ;) to jest sprzed 3 dni ;) jak widze ze juz sie tworzy serwatka,zakrecam,mieszam i wkladam do lodowki ;) bo inaczej ser by mi wyszedl 😂
1589353404109862025217.jpg

Az sie poplakalam ze zobaczylam ze pecherzyk nie jest pusty 🙄
Kochana ten lekarz może nie widział albo nie chciał Ci robić nadzieji. Zdjęcie też jest średniej jakości. Zarodeczek na pewno jest tylko jest maciupeńki i go nie widać aż tak wyraźnie 🤗 zresztą lekarz może mieć jakieś stare okulary i nic nie widzi przez to 😉
Za tydzień już wszystko będzie wyraźne ☺️

reklama
Do góry