Angelika22
Fanka BB :)
Ja byłam w 6+6 i nie było serduszka bo ciąża młodsza
Wiem i liczę się z tym ale miałam chyba owulacje Ok 10 dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja byłam w 6+6 i nie było serduszka bo ciąża młodsza
Ja mam luxmed i właśnie moje pierwsza wizyta u nich i normalną wizyta na,12:15 mam. Zobaczymy co mi powie. I czy zrobi usg czy będę musiała zapisać sie
To mnie okłamał lekarz bo powiedział, że na tak wczesnym etapie to oni nikomu teraz nie robią, żeby nie narażać ich i pacjentów. I dopiero jak pewne będzie to mi odblokuję wizytę i będę ją miała tak za 3 tygodnie. Mówiłam mu o wizycie w szpitalu. To tak jakby nas skreslił, że po co robić jak i tak nie dotrwamTak ja mam luxmed i mam sobie sama wybrać kiedy chce iść
To mnie okłamał lekarz bo powiedział, że na tak wczesnym etapie to oni nikomu teraz nie robią, żeby nie narażać ich i pacjentów. I dopiero jak pewne będzie to mi odblokuję wizytę i będę ją miała tak za 3 tygodnie. Mówiłam mu o wizycie w szpitalu. To tak jakby nas skreslił, że po co robić jak i tak nie dotrwam
Właśnie zrobiłam selekcję przed wyborem go i miał w miarę dobre opinie. A lekarze do których się chciałam dostać (najlepsze opinie) nie było ich w tych dniach.Weź teleporade u kogos kto ma dobre opinie ja długo szukałam lekarza do prowadzenia tej ciąży
Ładnie urosła najlepiej przyrosty robić co 48 hJa już dziś po becie. Przez 24 godziny urosła ze 168 na 287 chyba dobrze prawda?
Ja już dziś po becie. Przez 24 godziny urosła ze 168 na 287 chyba dobrze prawda?
Właśnie zrobiłam selekcję przed wyborem go i miał w miarę dobre opinie. A lekarze do których się chciałam dostać (najlepsze opinie) nie było ich w tych dniach.
Ale czw, pt mam mam znowu dzwonić po receptę na leki bo mam duphaston tylko do soboty to wezmę kogoś innego.
To myślicie, żeby jak to teraz zagrać? Mam nadzieję, że nie wpisał w kartę coś w rodzaju "usg w 8-9 tydzień, nie dawać skierowań"
Wiem, ale Ja pracuje w szpitalu. I będę tu dopiero za tydzień więc stwierdziłam, że sprawdzę tylko czy rośnie. I będę na tydzień spokojniejszaŁadnie urosła najlepiej przyrosty robić co 48 h