Nie, mam juz 2 dzieci 11 i 14 lat. A Ty?Malwa to Twoja pierwsza ciąża ?
reklama
Ja wg aplikacji mam już 7+4 i brak objawów
Mi aplikacja pokazuje Preglife 5+0 i nie mam objawów.
W pierwszej ciąży wcześnie zaczęłam wymiotować, a teraz cisza.
Mam nadzieje, ze jutro zacznie się coś dziać to będę spokojniejsza.
Ja jestem w 6+1 i czuje sie tylko zmeczona i bola mnie piersi.Mi aplikacja pokazuje Preglife 5+0 i nie mam objawów.
W pierwszej ciąży wcześnie zaczęłam wymiotować, a teraz cisza.
Mam nadzieje, ze jutro zacznie się coś dziać to będę spokojniejsza.
Dziwi mnie jednak ze mam juz troche brzuszka. Jest to moja pierwsza ciaza. Zawsze bylam szczuplutka.. jem tyle co zawsze... i nigdy nie bylam bardzi wysportowana.. a brzuszek jest juz troche widoczny.. w zadne spodnie juz sie nie dopinam. Bylam pewna ze dopiero w 3 miesiacu zaczyna cos widac.. ale czytalam ze bardzi duzo dziewczyn mialy juz brzuszek bardzo wczesnie. Ponoc zalezy to miedzy innymi od ilosci wody w plodzie.. i wiele innych.
Cześć dziewczyny!Na pewno w koncu sie zacznie ja tez jestem ciekawa kiedy mnie to dopadnie..
Nie mogłam sie doczekać pierwszych mdłości, wczesniej czułam tylko huśtawke nastrojów, ból piersi i dołu brzucha. No i... sie doczekałam. Dzisiaj po obiedzie mega mnie rozbolał brzuch, pobiegłam na kibelek i oczywiście = biegunka + wymioty. Nigdy nie czułam sie gorzej. Na szczęscie już mi przeszło i teraz sie czuje w miarę ok.
Dlatego wszystkie kobiety które wymiotują niemal codziennie i mają te słynne "mdłości" pozdrawiam serdecznie i trzymajcie sie cieplutko! Mam nadzieję że prędko do mnie nie wrócą...
Ciąża według aplikacji to 6+2, przewidywany termin między 30.12.2020 a 04.01.2021
Niestety nie byłam jeszcze u lekarza bo obecnie jestem z partnerem w kwarantannie i kończymy ją dopiero 22.05.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy, oraz te które tak bardzo pragną nimi zostać :*
Janw pierwszej ciazy mialam brzuszek okolo 20 tygodnia dopiero. W drugiej juz około 13 tygodnia ubieralam ciazowe spodnie. Bylo mi poprostu wygodnie, nic nie cisnęło.Ja jestem w 6+1 i czuje sie tylko zmeczona i bola mnie piersi.
Dziwi mnie jednak ze mam juz troche brzuszka. Jest to moja pierwsza ciaza. Zawsze bylam szczuplutka.. jem tyle co zawsze... i nigdy nie bylam bardzi wysportowana.. a brzuszek jest juz troche widoczny.. w zadne spodnie juz sie nie dopinam. Bylam pewna ze dopiero w 3 miesiacu zaczyna cos widac.. ale czytalam ze bardzi duzo dziewczyn mialy juz brzuszek bardzo wczesnie. Ponoc zalezy to miedzy innymi od ilosci wody w plodzie.. i wiele innych.
Byłam dzisiaj na przyspieszonej wizycie , dostałam letrox na zbicie TSH a przy okazji USG i mam i ja swojego kropka
Ja jestem w 5+2 i to samo mam... myślałam że sobie coś wmawiam. Normalnie brzuch mi wydelo od góry. Mam te same objawy, tylko ból piersi i w sumie w nocy się co chwile budzęJa jestem w 6+1 i czuje sie tylko zmeczona i bola mnie piersi.
Ja w każdej ciazy wymiotowalam moze z 3 razy, ale mdliło mnie najbardziej wieczorami. Nie moglam tez otworzyć lodowki- pomieszane zapachy zle na mnie dzialaly.Cześć dziewczyny!
Nie mogłam sie doczekać pierwszych mdłości, wczesniej czułam tylko huśtawke nastrojów, ból piersi i dołu brzucha. No i... sie doczekałam. Dzisiaj po obiedzie mega mnie rozbolał brzuch, pobiegłam na kibelek i oczywiście = biegunka + wymioty. Nigdy nie czułam sie gorzej. Na szczęscie już mi przeszło i teraz sie czuje w miarę ok.
Dlatego wszystkie kobiety które wymiotują niemal codziennie i mają te słynne "mdłości" pozdrawiam serdecznie i trzymajcie sie cieplutko! Mam nadzieję że prędko do mnie nie wrócą...
Ciąża według aplikacji to 6+2, przewidywany termin między 30.12.2020 a 04.01.2021
Niestety nie byłam jeszcze u lekarza bo obecnie jestem z partnerem w kwarantannie i kończymy ją dopiero 22.05.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy, oraz te które tak bardzo pragną nimi zostać :*
Karoola2021
Fanka BB :)
Ja jestem według aplikacji w 6 tygodniu. Na początku było straszne zmęczenie i senność, nadal w zasadzie jest, cały czas czuje rozciąganie i lekkie skurcze, a ostatnio mam mocniejsze mdłości. No i oczywiście powiększone piersi i ból brodawek. Taki już nasz urok
Ja sie ciesze ze chociaz pagoda dopisuje.. bo mozna wyjsc w sukience na luzie pospacerowac. Juz zadne spodnie mi sie nie dopinamJanw pierwszej ciazy mialam brzuszek okolo 20 tygodnia dopiero. W drugiej juz około 13 tygodnia ubieralam ciazowe spodnie. Bylo mi poprostu wygodnie, nic nie cisnęło.
reklama
Karoola2021
Fanka BB :)
O tak, wieczorne mdłości są jak dla mnie najgorsze :/Ja w każdej ciazy wymiotowalam moze z 3 razy, ale mdliło mnie najbardziej wieczorami. Nie moglam tez otworzyć lodowki- pomieszane zapachy zle na mnie dzialaly.