reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

We wtorek bede miec pobierana cytologie.. tak jak wkladam paluchem luteine, to wyczuwam ze szyjke mam nisko i mega twarda jest.. rano jest dosc wysoko,gdy troche pochodze jest nisko.. dziwne nie?
Oj kochana nie znam się na szyjkach niestety. Ale podobno u niektórych kobiet podnosi się dopiero po paru tygodniach wysoko. A kiedy będziesz rozmawiała z lekarzem żeby rozwiał wątpliwości ?

reklama
Straszny mam ten dzisiejszy dzień.. Nie dość, że mnie mdli, to jeszcze czuje lekkie skurcze i wszystko się rozciąga :/ Na dodatek przejmuje się jutrzejszą betą więc tym bardziej nie mam już co ze sobą zrobić. Przespałam już dzisiaj chyba pół dnia :/ A wy jak się czujecie?😊

Straszny mam ten dzisiejszy dzień.. Nie dość, że mnie mdli, to jeszcze czuje lekkie skurcze i wszystko się rozciąga :/ Na dodatek przejmuje się jutrzejszą betą więc tym bardziej nie mam już co ze sobą zrobić. Przespałam już dzisiaj chyba pół dnia :/ A wy jak się czujecie?😊
U mnie dziś nawet niezle, starałam się nie robić drzemki, bo potem ciężko mi się zasypia. Tradycyjnie brzuch mnie pobolewa, ale da się wytrzymać.

Witam mamusie.. 🥰 26 kwietnia zrobilam test. Wyszedl piekny pozytywny. Dzis jestem juz 6+1 tygodni. Wyliczony porod na 2 stycznia. Tak wiec beda swieta dosyc stresujace. 😂😂
20200426_192134.jpg

Dzis strasznie , mdli mnie, slabo mi,duszno,goraco/zimno.. masakra 😕😒

Mi aplikacja pokazuje Preglife 5+0 i nie mam objawów.
W pierwszej ciąży wcześnie zaczęłam wymiotować, a teraz cisza.
Mam nadzieje, ze jutro zacznie się coś dziać to będę spokojniejsza.

Mi aplikacja pokazuje Preglife 5+0 i nie mam objawów.
W pierwszej ciąży wcześnie zaczęłam wymiotować, a teraz cisza.
Mam nadzieje, ze jutro zacznie się coś dziać to będę spokojniejsza.
Na pewno w koncu sie zacznie😃 ja tez jestem ciekawa kiedy mnie to dopadnie..

reklama
Do góry