E
Ewka34
Gość
A z jakich aplikacji korzystacie ?
Himommy z kolei "moja ciaza" pokazuje na 6 tydz. Apka apce nie rownaA z jakich aplikacji korzystacie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A z jakich aplikacji korzystacie ?
Himommy z kolei "moja ciaza" pokazuje na 6 tydz. Apka apce nie rownaA z jakich aplikacji korzystacie ?
Himommy z kolei "moja ciaza" pokazuje na 6 tydz. Apka apce nie rowna
Czyli identycznie jak ja 6 tydzieńMi pokazuje równo 6 tydzień, a korzystam z apki Preglife
Zainstalowalam go i tez mi pokazuje 6 tydz inaczej 5+3 czyli tamten dobrze pokazywal u mnie termin z om 7.01Czyli identycznie jak ja 6 tydzień
Jaki przewidywany termin?
Mi pokazuje 3.01.2021
Chodź osobiście czekam aż lekarz mi wyliczy bo tak średnio wierze w te aplikacje
Mi też pokazuje na 3.01Czyli identycznie jak ja 6 tydzień
Mi pokazuje 3.01.2021
Chodź osobiście czekam aż lekarz mi wyliczy bo tak średnio wierze w te aplikacje
Mi pokazuje równo 6 tydzień, a korzystam z apki Preglife
To jestem dzień za Wami bo mi pokazuje, że jutro zaczynam 6 tydzieńCzyli identycznie jak ja 6 tydzień
Mi pokazuje 3.01.2021
Dzień dobry Kobietki!
Byłam w mamach grudniowych, ale po wszystkich objawach ciazowych przyszedł okres więc niestety przepadło. Staraliśmy się dwa lata w sumie podchodząc na luzie, uda się to się uda, nie to trudno zrobimy badania. Kończymy budowę domu więc nie bardzo był na to czas, aż tu dziś w 37 dniu cyklu postanowiłam zrobić test bo wcześniej się bałam żeby znowu się nie rozczarować, więc poszliśmy, kupiliśmy i poszłam zrobić bez większych nadziei. Oczywiście, patrzę nic tylko jedna kreska, aż tu nagle pojawił się cień cienia. Takie nieprawdopodobne szczęście dziś nas spotkało biorąc pod uwagę, że mój Mąż ma stwierdzoną mała ruchliwość plemników. Tak to cud się stał. Czy przyjmiecie Mnie do swego grona? Pozdrawiam ☺
Oczywiście, że przyjmiemy witaj i gratuluję ciążyDzień dobry Kobietki!
Byłam w mamach grudniowych, ale po wszystkich objawach ciazowych przyszedł okres więc niestety przepadło. Staraliśmy się dwa lata w sumie podchodząc na luzie, uda się to się uda, nie to trudno zrobimy badania. Kończymy budowę domu więc nie bardzo był na to czas, aż tu dziś w 37 dniu cyklu postanowiłam zrobić test bo wcześniej się bałam żeby znowu się nie rozczarować, więc poszliśmy, kupiliśmy i poszłam zrobić bez większych nadziei. Oczywiście, patrzę nic tylko jedna kreska, aż tu nagle pojawił się cień cienia. Takie nieprawdopodobne szczęście dziś nas spotkało biorąc pod uwagę, że mój Mąż ma stwierdzoną mała ruchliwość plemników. Tak to cud się stał. Czy przyjmiecie Mnie do swego grona? Pozdrawiam ☺