reklama
rossig
Fanka BB :)
Dziewczyny jak mi dzis niedobrze, duszno mi, mdlosci mam masakra
Ja wczoraj wieczorem siedziałam z dwójką znajomych i chłopakiem i jak się położyłam do łóżka to tak poczułam ból kręgosłupa i mdłości, że szok. W dodatku, nie wiem czy też tak macie, ale już odkąd zrobiłam test ciążowy to czuje jak nogi mi puchną. Najczęściej kiedy właśnie zbyt długo siedzę i nie mogę wyprostować ani położyć nigdzie nóg. Czuje jak moje stopy już rozpychają buty a to dopiero przecież 1 trymestr
Ojej to macie przeboje - współczuję oby Wam szybko przeszło. A który dokładnie tydzień i dzień ciąży macie?Ja dziś o 2 w nocy wymiotywalam a od rana mnie tak mdli że ciężko coś zjeść...
Andzia155
Czyli najlepiej poczekać parę dni i powtórzyć testTak tak do 5 minut, test o czułości 25.tutaj ciężko kupić 10, ponieważ mieszka w Anglii :/
Dziękuję za odpowiedź, o ciążę staramy się ponad 2 lata, więc mam nadzieję że w końcu, tym bardziej że w 19 dc miałam 3 dniowe plamienia, cykle 27 dniowe, napisze za kilka dniCzyli najlepiej poczekać parę dni i powtórzyć test
rossig
Słyszałam, że takie szare to są często fake kreski. Jak różowa to dobrze wróży koniecznie powtórzKreska różowa, to jest bardziej obramówka dość ciemna różowa tylko w środku jest dużo jaśniejsza, dlatego ciężko to uchwycic , jakąś firma angielska
Andzia155
Najśmieszniejsze jest to że aplikacja mi pokazuje że dziś zaczynam 6 tydzień czyli książkowo zaczynam z dolegliwościamiOjej to macie przeboje - współczuję oby Wam szybko przeszło. A który dokładnie tydzień i dzień ciąży macie?
Andzia155
Trzymam kciuki i koniecznie daj znać jak powtórzysz testDziękuję za odpowiedź, o ciążę staramy się ponad 2 lata, więc mam nadzieję że w końcu, tym bardziej że w 19 dc miałam 3 dniowe plamienia, cykle 27 dniowe, napisze za kilka dni
E
Ewka34
Gość
Wg apki 5tydz3dzienOjej to macie przeboje - współczuję oby Wam szybko przeszło. A który dokładnie tydzień i dzień ciąży macie?
Andzia155
A z jakich aplikacji korzystacie ?Wg apki 5tydz3dzien
reklama
Angelika22
Wg apki 5tydz3dzien
Ja tak samo i mdli ciagle rano już na głoda mnie naciągalo w łazience