Pawlinka82
Fanka BB :)
Ojej współczuję, mnie też coś tak delikatnie mdli i jakoś tak na żołądku ciężko ale cóż takie uroki ciążyDziewczyny jak mi dzis niedobrze, duszno mi, mdlosci mam masakra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej współczuję, mnie też coś tak delikatnie mdli i jakoś tak na żołądku ciężko ale cóż takie uroki ciążyDziewczyny jak mi dzis niedobrze, duszno mi, mdlosci mam masakra
Hej mi lekarz powiedział żebym sobie kupiła magnez b6 forte dokładnie cytrynian magnezu to jest forma która najbardziej się wchłania ze wszystkich form magnezu. I 3 razy dziennie. W preparatach witaminowych dedykowanych dla kobiet jest mało magnezu. Też mam mrowienia itpNie biorę, ale robiłam badania i wszystko jest w porządku. Możliwe, że to też przez prace przy komputerze. Teraz studia są w formie zdalnej i najwiecej czasu tak spędzam :/ Rzadko kiedy mi dokucza to drętwienie, ale jeśli nadal będzie to zacznę brać magnez
Hej. No faktycznie dziwny. Kreska jest szara czy różowa na żywo? Ja bym powtórzyła A z jakiej to firmy jest?Cześć dziewczyny. 2 dni przed miesiączka zrobiłam test i wyszedł on dziwny, widoczna 2 kreska a bardziej obramówka, pierwszy raz takie coś miało miejsce, wrzucam zdjęcie. W Realu lepiej widoczne.
Będzie na pewno wszystko dobrze dużo dziewczyn mówi, że czuje ból podbrzusza w terminie /przed okresem.Dziewczyny, mam jeszcze 5 dni do terminu miesiaczki. Jutro ide na powtorke bety (w piątek 10 dpo wynik 6.95) bardzo sie boje czy bedzie wszystko ok. Dzis zrobilam rano test o czulosci 25 i widac juz bardzo jasną drugą kreskę. 3 dni temu byl cień. Musze sie dziś czyms zając zeby nie myśleć.
Boli mnie podbrzusze, czuje takie rozciaganie miednicy? Możliwe, ze tak szybko? I wlasnie jak codzien wypilam kawe i czuje jakbym ją miala zaraz zwrócić czy mozliwe są objawy tak szybko? Jak bylo u Was przed terminem okresu?
Kreska różowa, to jest bardziej obramówka dość ciemna różowa tylko w środku jest dużo jaśniejsza, dlatego ciężko to uchwycic , jakąś firma angielskaHej. No faktycznie dziwny. Kreska jest szara czy różowa na żywo? Ja bym powtórzyła A z jakiej to firmy jest?
A po jakim czasie pojawiła się ta obramowka ?Kreska różowa, to jest bardziej obramówka dość ciemna różowa tylko w środku jest dużo jaśniejsza, dlatego ciężko to uchwycic , jakąś firma angielska
Około 2 minutA po jakim czasie pojawiła się ta obramowka ?
A w ulotce jest umieszczona informacja na temat czasu odczytu ? i ważne jaką czułość ma test mi test o czułości 10 bardzo szybko wykrył ciążę, od razu na teście pojawiła się druga kreseczkaOkoło 2 minut