Ann91
Fanka BB :)
Byłam na wizycie na NFZ! Ginekolog powiedział ze nie będzie zakładał karty bo nie ma sensu jak już mam prywatnie ginekologa ale zawsze mogę przyjść do niego to mi wypisze badania czy recepty w ramach NFZ. Bardzo pozytywnie odebrałam ta wizytę. Dostałam skierowania na badania z krwi wiec w kieszeni zostało Ok 300 zł i jutro mam pobranie o 10:00. Usg (sam lekarz stwierdził słabej jakosci) ale widziałam dwie fasolki z bijącym serduszkami powiedział ze jest wszystko Ok na ten moment ale jest to bardzo wcześnie jak na ciąże bliźniacza i ze może być różnie. ALE co najważniejsze powiedział ze mając już dosyć spore doświadczenie uważa ze ciąża jest dwuowodniowa a to bardzo dobrze!
pytalam tez czy są przesłanki do prenatalnego na NFZ powiedział ze niestety nie chociaż bardzo się starał czytał kilka razy to skierowanie ale mówi ze ciężko będzie pod coś podciągnąć :/
Nie mam zdjęcia bo u nas na NFZ nie dają ale nie mam z tym problemu bo 3.07 mam następna wizytę u swojego lekarza
uf tyle!
pytalam tez czy są przesłanki do prenatalnego na NFZ powiedział ze niestety nie chociaż bardzo się starał czytał kilka razy to skierowanie ale mówi ze ciężko będzie pod coś podciągnąć :/
Nie mam zdjęcia bo u nas na NFZ nie dają ale nie mam z tym problemu bo 3.07 mam następna wizytę u swojego lekarza
uf tyle!