Zuza30
Fanka BB :)
ja miałam zwolnienie do 03/07 (wystawione od gina u którego byłam na pierwszych dwóch wizytach w dniu chyba 03/06) i 17/06 byłam u innego gina do którego docelowo chce chodzić. umówiłam się z nim na wizytę 09/07 i on mi w dniu wizyty skrócił zmienił zwolnienie wystawił od dnia wizyty do 09/07 właśnie. pytałam się go czy będzie wszystko ok dla pracodawcy, ale powiedział, że bez problemu, to zaufałam... więc przypuszczam, że Twój gin też może skrócić zwolnienie i wystawić noweDziewczyny, ja znowu pytanie nie na temat ale jak czytam o Waszych wizytach i oglądam zdjęcia Okruszków to już wiem ze nie wytrzymam tych dwóch tygodni [emoji2356] chciałam dzwonić i przełożyć wizytę na tydzień wcześniej ale nie wiem co w tym wypadku z l4 [emoji2368] bo jeśli kończy mi się w dniu planowanej wizyty to tydzień wcześniej lekarz nie będzie mógł mi znów wystawić bo będą się na siebie nakładać. A iść w odstępie kilku dni dwa razy na wizytę to trochę mnie to dotknie finansowo [emoji17] no i jestem w kropce [emoji3525] najchętniej poszłabym już jutro na wizytę bo cycki dzisiaj mam jakieś miękkie i bolą mniej niż zwykle [emoji3064]