reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
To mnie okłamał lekarz bo powiedział, że na tak wczesnym etapie to oni nikomu teraz nie robią, żeby nie narażać ich i pacjentów. I dopiero jak pewne będzie to mi odblokuję wizytę i będę ją miała tak za 3 tygodnie. Mówiłam mu o wizycie w szpitalu. To tak jakby nas skreslił, że po co robić jak i tak nie dotrwam 😭

Mi tam usg zrobił bez problemu a był to jakiś 4 tydzień wtedy.

Pięknie. Dużo zdrówka dla Was. Ja mam kota w domu i co tu z nim zrobić 😬

Trzeba dopieszczać żeby nie popadł w depresje. To nie był żart. :cool2:
Ja też będę bronić kotów, bo jestem z rodziny kociarzy (obecnie mam pięć futer na stanie).
Mąż sprząta kuwety i to tyle ze zmian.

Yyy szok 😂 A ile pijecie wody dziewczyny? Ja tak 2.5 litra dziennie, a łażę normalnie siku. Tak jak przed ciąża.
A macie większe brzuchy czy tak jak było?
Bo ja mam wypukły, a normalnie sikam. Może to jest jakaś teoria, że albo się pęcherz powiększy i brzuch wystaje, albo nie ma brzucha a często trzeba siku robić 🤔🙄😁

Nic 🤷 ja tam kotów będę bronić 😁 Tak się na nich wszystko zwala a większość zaraża się toksoplazmoza przez nie mycie warzyw i owoców. Podobno, żeby się zarazić od kota to trzeba by posprzątać kuwetę i zjeść coś potem tymi brudnymi rękami 😉

Ja nie lubię wody, mogę tylko pić gazowaną z limonką/cytryną, bo inaczej nie ma szans na wypicie. Samej wody to może piję litr, ale ja jestem herbaciara więc dziennie wlewam w siebie jeszcze jakieś 6-8 kubków.
Od czasu do czasu soczek więc nie jest chyba źle. Brzuchol mam, ale to dlatego, że się w zeszłym roku zapuściłam więc widać ciąże spożywczą a na dziecia jeszcze trochę trzeba poczekać.

Styczniowe Mamy a w jakim wieku jesteście?

W sierpniu stuknie mi 35 i to moja pierwsza ciąża.

Ojeju, to czuje się troszkę jak dziecko teraz, bo ja mam 20 lat i 1 ciąża 😂

Dla mnie to żaden problem, mam 11 lat młodszego brata więc mam towarzystwo w różnym wieku. ;)

Kochane nawet nie macie pojęcia jak mi ulżyło! Właśnie przyszły wyniki z bety i z tarczycy, bo w piatek miałam wynik podwyższony o 0,35. Jeśli chodzi o betę to z 925,7 wzrosła do 3296❤ a tarczyca jest również w porządku ❤ Nie wiem w takim razie skąd wziął się ten podwyższony wynik z piątku, a robiłam w tym samym laboratorium🤔
Hej czy data Twojej ostatniej miesiaczki to 02.04 czy cos pomieszałam? 😊

Cześć dziewczyny!
U mnie na razie okres spóźnia się 3 dni. Testy negatywne. Tylko datę ostatniej miesiączki miałam taką nie wiadomo jaka bo najpierw było plamienie a potem krótko krwawienie więc nie wiem jaka datę przyjąć za początek cyklu... sprawdzę za 2 dni chyba że pojawi się okres... chciałabym ciążę jednak

Ja miałam dwa dni między wynikiem 927 a 3296, więc wydaje mi się, że nie powinnaś się martwić ☺ Można też sprawdzić takie przedziały bety i ile powinno być min. w poszczególnym tygodniu😊

reklama
cześć dziewczyny!
Witam się nieśmiało. Miesiączka spóźnia się 3 dni. Testy negatywne! Boże co za nerwy! Czy ktoś jeszcze czeka w niepewności?

Do góry