E
Ewka34
Gość
FajnieW czwartek po wizycie u ginekologa chcemy przekazać wiadomość naszym rodzicom i zamówiliśmy coś takiego Link do: Książeczka "Zostaniesz Babcią / Dziadkiem / Dziadkami/ Tatą" - shooshoo.pl ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
FajnieW czwartek po wizycie u ginekologa chcemy przekazać wiadomość naszym rodzicom i zamówiliśmy coś takiego Link do: Książeczka "Zostaniesz Babcią / Dziadkiem / Dziadkami/ Tatą" - shooshoo.pl ❤
To mnie okłamał lekarz bo powiedział, że na tak wczesnym etapie to oni nikomu teraz nie robią, żeby nie narażać ich i pacjentów. I dopiero jak pewne będzie to mi odblokuję wizytę i będę ją miała tak za 3 tygodnie. Mówiłam mu o wizycie w szpitalu. To tak jakby nas skreslił, że po co robić jak i tak nie dotrwam
Pięknie. Dużo zdrówka dla Was. Ja mam kota w domu i co tu z nim zrobić
Yyy szok A ile pijecie wody dziewczyny? Ja tak 2.5 litra dziennie, a łażę normalnie siku. Tak jak przed ciąża.
A macie większe brzuchy czy tak jak było?
Bo ja mam wypukły, a normalnie sikam. Może to jest jakaś teoria, że albo się pęcherz powiększy i brzuch wystaje, albo nie ma brzucha a często trzeba siku robić
Nic ja tam kotów będę bronić Tak się na nich wszystko zwala a większość zaraża się toksoplazmoza przez nie mycie warzyw i owoców. Podobno, żeby się zarazić od kota to trzeba by posprzątać kuwetę i zjeść coś potem tymi brudnymi rękami
Styczniowe Mamy a w jakim wieku jesteście?
Ojeju, to czuje się troszkę jak dziecko teraz, bo ja mam 20 lat i 1 ciąża ❤
24 lata i pierwsza ciążaStyczniowe Mamy a w jakim wieku jesteście?
Hej czy data Twojej ostatniej miesiaczki to 02.04 czy cos pomieszałam?Kochane nawet nie macie pojęcia jak mi ulżyło! Właśnie przyszły wyniki z bety i z tarczycy, bo w piatek miałam wynik podwyższony o 0,35. Jeśli chodzi o betę to z 925,7 wzrosła do 3296❤ a tarczyca jest również w porządku ❤ Nie wiem w takim razie skąd wziął się ten podwyższony wynik z piątku, a robiłam w tym samym laboratorium
Hej czy data Twojej ostatniej miesiaczki to 02.04 czy cos pomieszałam?
Aha, czyli cos pomyliłam jak to ja, moja OM byla 02.04 właśnie i przeczytalam Twój wynik ponad 3000 moj z wczoraj tj 11.05 to 950 i tak sie trochę martwię czy nie jest zbyt niski29 marca to data ostatnie miesiączki, a cykle 31 dniowe ☺
Zaraz poszukam tych przedziałów, dzieki za radęJa miałam dwa dni między wynikiem 927 a 3296, więc wydaje mi się, że nie powinnaś się martwić ☺ Można też sprawdzić takie przedziały bety i ile powinno być min. w poszczególnym tygodniu