anusiaanusia
Fanka BB :)
No właśnie ja mam wyniki ok Tylko musimy kontrolować toksoplazmoze. Nie wymiotuje w ogóle, a jednak waga spada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie tez wszystko denerwuje,na czele z zapachami.przeroznymiChyba większość tak ma najpierw pobudka o 4 a później cały dzień chodzimy do o tyłu haha męża odprawilamdo pracy syn śpi można odpocząć wypić kawę w spokoju. Czy Was też wszystko wkoło denerwuje? Ja jakąś wrażliwa jestem nawet jak mąż jadł śniadanie to bym go rozszarpała to za głośno gryzie to kawę za głośno siebie haha psychopatka. Jeszcze 6dni do pierwszej wizyty ciekawe co mnie za wiadomości czekają przeżyć tylko ten 8 tydz .
Wg mnie to za wcześnie troszkę może nie mieć dziecko odpowiedniej długości do badania npCześć, mam pytanie na temat badań prenatalnych wg miesiączki dziś powinnam mieć 9+6 Ale zgodnie z USG wychodzi 8+2. Mam zaplanowane badania prenatalne na 02.07 czyli wg USG będzie to 10+0, testy z krwi tydzień wcześniej będę musiała wykonać czyli koło 8+6-9+0. Czy mam przekładać te badanie? Moja lekarka wyznaczyła mi takie terminy żebym się zapisała (02.07-16.07). Wolny termin padł na 02.07. Czy któraś w tym okresie miała robione badania i wszystko można było zobaczyć?
No właśnie ja mam wyniki ok Tylko musimy kontrolować toksoplazmoze. Nie wymiotuje w ogóle, a jednak waga spada
Normalnie jem. Mkze nie jest tego dużo ale jem.Kochana a jesz normalnie? Masz apetyt?
Jechać do lekarza ale przy takiej becie nie wiele będzie widać więc w sumie ja powtórzyłabym dziś betę bo lekarz póki co wiele nie pomoże ew może jakiś duphaston daćNormalnie jem. Mkze nie jest tego dużo ale jem.
Kochane co myślicie musze pomóc przyjaciółce. Tak jak wam pisalam zaszła w ciąży po tylu latach staran. Beta z środy 358 A beta z piątku 366. Powiedziałam jej że jedziemy na szpital niech sprawdzają. I teraz nie wiem szpital czy prywatnie lekarz od razu