reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Po prostu dramat, strach w tym pojeba*ym kraju chorować, bo zganić i upodlic tylko potrafią... się żyje dopóki człowiek ma jako tako zdrowie [emoji35][emoji35][emoji35]
Koszmar jakiś... [emoji17] Dawaj znać jak już będziesz miała jakieś wieści a ja trzymam kciuki żeby szybko udało się to zwalczyc [emoji3590]

reklama
Pobiłam swój rekord... poszłam spać o 21, obudziłam się o 1, jest 2:30, a ja zajadam się pizzówką i jestem wyspana za wszystkie czasy... Nie tak to miało wyglądać 😂

Załączniki

• 45EF4372-CDAF-4040-845A-DD0DCBE514A5.jpeg
    45EF4372-CDAF-4040-845A-DD0DCBE514A5.jpeg
    18,9 KB · Wyświetleń: 59
Pobiłam swój rekord... poszłam spać o 21, obudziłam się o 1, jest 2:30, a ja zajadam się pizzówką i jestem wyspana za wszystkie czasy... Nie tak to miało wyglądać 😂
Witaj w klubie, z dnia na dzień z przesypiania całych nocy przeszłam ten sam tryb. 21:00 ledwie żywa a teraz od 1:00 próbuje zasnąć bo obudziłam się wyspana.

Przepraszam, ze Wam truje ale jestem sfrustrowana. Z jednej strony na mnie krzyczą, ze być może zarazam ale nikt nie chce mnie zbadać ;(
Dawaj znać koniecznie co z tego wyszło. Ja bym zarządała na piśmie odmowy przyjęcia. I powiedziała że udam się z tym do Zusu. Bo skoro jest lekarz a Cię nie przyjmie to znaczy że coś jest nie tak. W ciąży szczególnie każdy lekarz powinien Nas przyjść szybko. Co za chory kraj. Ściskam mocno i trzymam kciuki za pozytywne zakończenie.

Łaski jak u was z wagą? Czy któraś chudnie?
Lekarz kazał mi kontrolować wagę rano i wieczorem bo mi waga spada za szybko
W obecnej ciąży schudłam około 3 kilo ale w ciąży z córka schudłam 7 kilo bo bardzo wymiotowałam. Przy wzroście 168 ważyłam w najgorszym momencie 50 kilo. Miałam anemia i wyglądałam jakby ktoś mnie wyssał. Nigdy nikt mi 2 razy dziennie nie kazał kontrolować wagi tylko dużo pić i przyjmować witaminy.

reklama
Do góry