reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Po prostu dramat, strach w tym pojeba*ym kraju chorować, bo zganić i upodlic tylko potrafią... się żyje dopóki człowiek ma jako tako zdrowie [emoji35][emoji35][emoji35]
Koszmar jakiś... [emoji17] Dawaj znać jak już będziesz miała jakieś wieści a ja trzymam kciuki żeby szybko udało się to zwalczyc [emoji3590]

reklama
Pobiłam swój rekord... poszłam spać o 21, obudziłam się o 1, jest 2:30, a ja zajadam się pizzówką i jestem wyspana za wszystkie czasy... Nie tak to miało wyglądać 😂

Załączniki

• 45EF4372-CDAF-4040-845A-DD0DCBE514A5.jpeg
    45EF4372-CDAF-4040-845A-DD0DCBE514A5.jpeg
    18,9 KB · Wyświetleń: 54
Pobiłam swój rekord... poszłam spać o 21, obudziłam się o 1, jest 2:30, a ja zajadam się pizzówką i jestem wyspana za wszystkie czasy... Nie tak to miało wyglądać 😂
Witaj w klubie, z dnia na dzień z przesypiania całych nocy przeszłam ten sam tryb. 21:00 ledwie żywa a teraz od 1:00 próbuje zasnąć bo obudziłam się wyspana.

Przepraszam, ze Wam truje ale jestem sfrustrowana. Z jednej strony na mnie krzyczą, ze być może zarazam ale nikt nie chce mnie zbadać ;(
Dawaj znać koniecznie co z tego wyszło. Ja bym zarządała na piśmie odmowy przyjęcia. I powiedziała że udam się z tym do Zusu. Bo skoro jest lekarz a Cię nie przyjmie to znaczy że coś jest nie tak. W ciąży szczególnie każdy lekarz powinien Nas przyjść szybko. Co za chory kraj. Ściskam mocno i trzymam kciuki za pozytywne zakończenie.

Łaski jak u was z wagą? Czy któraś chudnie?
Lekarz kazał mi kontrolować wagę rano i wieczorem bo mi waga spada za szybko
W obecnej ciąży schudłam około 3 kilo ale w ciąży z córka schudłam 7 kilo bo bardzo wymiotowałam. Przy wzroście 168 ważyłam w najgorszym momencie 50 kilo. Miałam anemia i wyglądałam jakby ktoś mnie wyssał. Nigdy nikt mi 2 razy dziennie nie kazał kontrolować wagi tylko dużo pić i przyjmować witaminy.

reklama
Do góry