reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Dziewczyny a powiedzcie mi bo ja tylko i wyłącznie śpię na brzuchu... Nie potrafię inaczej spać jeszcze na boku ale to i tak kończy się na brzuchu a w końcu zacznie mi to przeszkadzać i jak się tu przestawić do innej pozycji 🤔

reklama
Na plecach... ale żaden lekarz nie chce mnie przyjąć. Z nocnej opieki wysyłają na izbę do ginekologa bo się nie podejmą leczenia. A z kolei na izbie na mnie nakrzyczeli, ze oni co najwyżej ciąże potwierdza i mam na SOR do jednego lekarza po jakaś głupia kartkę i potem do drugiego szpitala do dermatologa... Pozdrowienia ze stolicy... ;(
Współczuję stresów:-( I trzymam kciuki! Powiem Ci że jak ja miałam półpaścca w 1 ciąży (ale to był już drugi trymestr) to dokładnie tak samo, każdy jak widział brzuch to mnie odsyłał do kogoś innego 🙄 chore to jest... Bądź dobrej myśli, może to tylko wysypka faktycznie, a nawet jeśli to też nie oznacza że akurat musi być źle! Jestem przykładem że nie musi być źle :-)

A powiedzcie jak pijecie np te piwo 0% to nie czujecie się źle po tym? Ja osttanio też miałam smaka ale nie wypiłam bo się bałam że Przez to gazowane zaraz brzuch będzie mnie bolał 🤔
Właśnie miałam Was kiedyś pytać czy można pić piwa 0% normalnie? One napewno mają 0% nie? 😁 Mam kilka w domu i nie odważyłam się jeszcze wypić jakby czasem były zakazane, ale jak będzie upał to pewnie będę miała ochotę 😁

A co do cery to jest dramat.... Ciągle mi coś wyskakuje. Dziś nawet odkryłam podczas kąpieli, że zrobił mi się tam na dole taki wielki i bolący 🤦🤦 także osiągnęłam szczyt szczytów jeśli chodzi o pryszcze 🤦
może pomoże olejek herbaciany? Ja mam problem z trądzikiem i tym się ratuje a w ciąży to nie zaszkodzi chyba używałam w poprzedniej non stop

Tam tam miedzy dziurami? To moze byc cysta lub torbiel

Nie między dziurami tylko na skórze, w sumie to blisko nogi😁 mąż obczajał, bo się wystraszyłam co to jest i to pryszcz na sto procent 😁😁😁😁😁🤦 właśnie mi ostatnio wyskakują takie wielkie i bolące :-( a najwięcej na plecach... No nic, może to znak że będzie córka faktycznie 😁 w pierwszej ciąży z synem miałam idealną cerę 😁

Dziewczyny a powiedzcie mi bo ja tylko i wyłącznie śpię na brzuchu... Nie potrafię inaczej spać jeszcze na boku ale to i tak kończy się na brzuchu a w końcu zacznie mi to przeszkadzać i jak się tu przestawić do innej pozycji 🤔
Jak kochasz spać na brzuchu jak ja to ciężko się przestawić, ale mi pomogła poduszka banan ❤️ było miło i wygodnie... Bo bez tej poduszki pół nocy szukałam pozycji... Teraz też planuje kupić, bo tamtej już nie mam 🙈😥

A powiedzcie jak pijecie np te piwo 0% to nie czujecie się źle po tym? Ja osttanio też miałam smaka ale nie wypiłam bo się bałam że Przez to gazowane zaraz brzuch będzie mnie bolał 🤔

Mi nic nie jest. ;).

Współczuję stresów:-( I trzymam kciuki! Powiem Ci że jak ja miałam półpaścca w 1 ciąży (ale to był już drugi trymestr) to dokładnie tak samo, każdy jak widział brzuch to mnie odsyłał do kogoś innego 🙄 chore to jest... Bądź dobrej myśli, może to tylko wysypka faktycznie, a nawet jeśli to też nie oznacza że akurat musi być źle! Jestem przykładem że nie musi być źle :-)

Właśnie miałam Was kiedyś pytać czy można pić piwa 0% normalnie? One napewno mają 0% nie? 😁 Mam kilka w domu i nie odważyłam się jeszcze wypić jakby czasem były zakazane, ale jak będzie upał to pewnie będę miała ochotę 😁
Musisz patrzeć. Karmi ma np 0.5%

Jak kochasz spać na brzuchu jak ja to ciężko się przestawić, ale mi pomogła poduszka banan ❤️ było miło i wygodnie... Bo bez tej poduszki pół nocy szukałam pozycji... Teraz też planuje kupić, bo tamtej już nie mam 🙈😥
Jak znajdziesz cos podeślij 😁 to też zaopatrze się w to cudo o ile pomoże bo kurde nie wyobraża sobie tego na obecną chwilę 😁

Jak znajdziesz cos podeślij 😁 to też zaopatrze się w to cudo o ile pomoże bo kurde nie wyobraża sobie tego na obecną chwilę 😁

reklama
Do góry