reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Dziewczyny a powiedzcie mi bo ja tylko i wyłącznie śpię na brzuchu... Nie potrafię inaczej spać jeszcze na boku ale to i tak kończy się na brzuchu a w końcu zacznie mi to przeszkadzać i jak się tu przestawić do innej pozycji 🤔

reklama
Na plecach... ale żaden lekarz nie chce mnie przyjąć. Z nocnej opieki wysyłają na izbę do ginekologa bo się nie podejmą leczenia. A z kolei na izbie na mnie nakrzyczeli, ze oni co najwyżej ciąże potwierdza i mam na SOR do jednego lekarza po jakaś głupia kartkę i potem do drugiego szpitala do dermatologa... Pozdrowienia ze stolicy... ;(
Współczuję stresów:-( I trzymam kciuki! Powiem Ci że jak ja miałam półpaścca w 1 ciąży (ale to był już drugi trymestr) to dokładnie tak samo, każdy jak widział brzuch to mnie odsyłał do kogoś innego 🙄 chore to jest... Bądź dobrej myśli, może to tylko wysypka faktycznie, a nawet jeśli to też nie oznacza że akurat musi być źle! Jestem przykładem że nie musi być źle :-)

A powiedzcie jak pijecie np te piwo 0% to nie czujecie się źle po tym? Ja osttanio też miałam smaka ale nie wypiłam bo się bałam że Przez to gazowane zaraz brzuch będzie mnie bolał 🤔
Właśnie miałam Was kiedyś pytać czy można pić piwa 0% normalnie? One napewno mają 0% nie? 😁 Mam kilka w domu i nie odważyłam się jeszcze wypić jakby czasem były zakazane, ale jak będzie upał to pewnie będę miała ochotę 😁

A co do cery to jest dramat.... Ciągle mi coś wyskakuje. Dziś nawet odkryłam podczas kąpieli, że zrobił mi się tam na dole taki wielki i bolący 🤦🤦 także osiągnęłam szczyt szczytów jeśli chodzi o pryszcze 🤦
może pomoże olejek herbaciany? Ja mam problem z trądzikiem i tym się ratuje a w ciąży to nie zaszkodzi chyba używałam w poprzedniej non stop

Tam tam miedzy dziurami? To moze byc cysta lub torbiel

Nie między dziurami tylko na skórze, w sumie to blisko nogi😁 mąż obczajał, bo się wystraszyłam co to jest i to pryszcz na sto procent 😁😁😁😁😁🤦 właśnie mi ostatnio wyskakują takie wielkie i bolące :-( a najwięcej na plecach... No nic, może to znak że będzie córka faktycznie 😁 w pierwszej ciąży z synem miałam idealną cerę 😁

Dziewczyny a powiedzcie mi bo ja tylko i wyłącznie śpię na brzuchu... Nie potrafię inaczej spać jeszcze na boku ale to i tak kończy się na brzuchu a w końcu zacznie mi to przeszkadzać i jak się tu przestawić do innej pozycji 🤔
Jak kochasz spać na brzuchu jak ja to ciężko się przestawić, ale mi pomogła poduszka banan ❤️ było miło i wygodnie... Bo bez tej poduszki pół nocy szukałam pozycji... Teraz też planuje kupić, bo tamtej już nie mam 🙈😥

A powiedzcie jak pijecie np te piwo 0% to nie czujecie się źle po tym? Ja osttanio też miałam smaka ale nie wypiłam bo się bałam że Przez to gazowane zaraz brzuch będzie mnie bolał 🤔

Mi nic nie jest. ;).

Współczuję stresów:-( I trzymam kciuki! Powiem Ci że jak ja miałam półpaścca w 1 ciąży (ale to był już drugi trymestr) to dokładnie tak samo, każdy jak widział brzuch to mnie odsyłał do kogoś innego 🙄 chore to jest... Bądź dobrej myśli, może to tylko wysypka faktycznie, a nawet jeśli to też nie oznacza że akurat musi być źle! Jestem przykładem że nie musi być źle :-)

Właśnie miałam Was kiedyś pytać czy można pić piwa 0% normalnie? One napewno mają 0% nie? 😁 Mam kilka w domu i nie odważyłam się jeszcze wypić jakby czasem były zakazane, ale jak będzie upał to pewnie będę miała ochotę 😁
Musisz patrzeć. Karmi ma np 0.5%

Jak kochasz spać na brzuchu jak ja to ciężko się przestawić, ale mi pomogła poduszka banan ❤️ było miło i wygodnie... Bo bez tej poduszki pół nocy szukałam pozycji... Teraz też planuje kupić, bo tamtej już nie mam 🙈😥
Jak znajdziesz cos podeślij 😁 to też zaopatrze się w to cudo o ile pomoże bo kurde nie wyobraża sobie tego na obecną chwilę 😁

Jak znajdziesz cos podeślij 😁 to też zaopatrze się w to cudo o ile pomoże bo kurde nie wyobraża sobie tego na obecną chwilę 😁

reklama
Do góry