A daj spokój, ludzie swojego życia nie mają... Ja dziś wchodzę z psami do domu a mi sąsiedzi ciąży gratulują, a prosiłam męża żeby trzymał język za zębami.... No nie da się kuźwa po prostu się nie da.....Kupiłam sobie detektor tętna płodu (używany). Wiem, że to za wcześnie ale wolę już go mieć próbowałam nawet użyć, ale niestety nie wiem gdzie szukać tego bąbla.
I wiecie co? Dałam wpis na grupie na FB mojego miasta. Zobaczył to ktoś z dalszej rodziny mojego męża i już się zaczęły telefony do teściowej... Boże, co to kogo obchodzi? Tesciowa do mnie zadzwonila, że podobno dałam gdzieś jakiś post i się rozeszło.
reklama
Jak sie czujesz ?Witam ja mam termin na 23.01 w domu prawie 3 latka i wizyta 29.06
Kelikla
Fanka BB :)
Ja się tak zastanawiam byłam na wizycie 10+2 i lekarz mi powiedział że nie puści mi serduszka bo to za szybko i lepiej nie ryzykowac.. I tak myślę czy te Detektory to nie to samo? I jest szkodliwe tak szybko i tak często? Dziwne ze lekarze nie chcą puszczac albo nie często a w domu to można słuchać ile się chce?
marmolada90
Ja na razie chodzę do 2 lekarzy bo się zdecydować nie mogę i jeden z nich nie chciał mi puszczać serduszka, a drugi uważa, że nie ma to żadnego wpływu na dziecko jeśli parę sekund sobie posłuchamy. Więc sama nie wiem...Ja się tak zastanawiam byłam na wizycie 10+2 i lekarz mi powiedział że nie puści mi serduszka bo to za szybko i lepiej nie ryzykowac.. I tak myślę czy te Detektory to nie to samo? I jest szkodliwe tak szybko i tak często? Dziwne ze lekarze nie chcą puszczac albo nie często a w domu to można słuchać ile się chce?
Kassiula87
Na pewno wyjdzie ok ja przez PCOS mam bardzo dużo za dużo kilogramów bo ponad 90 na wadze ale usg przez brzuch mam robione już od drugiej wizyty i wszystko jest okTeż jestem grubsza i zastanawiam się jak wyjdzie USG przez brzuch .
Witajcie chciałabym się przywitać jestem obecnie w 11 tygodniu, termin na 14 stycznia. To moja pierwsza ciąża
Patka0000
WitajWitajcie chciałabym się przywitać jestem obecnie w 11 tygodniu, termin na 14 stycznia. To moja pierwsza ciąża
Patka0000
Oby zobaczymy na następnej wizycie .Na pewno wyjdzie ok ja przez PCOS mam bardzo dużo za dużo kilogramów bo ponad 90 na wadze ale usg przez brzuch mam robione już od drugiej wizyty i wszystko jest ok
Taki sam termin mamy
Witajcie chciałabym się przywitać jestem obecnie w 11 tygodniu, termin na 14 stycznia. To moja pierwsza ciąża
reklama
G
guest-1705313312
Gość
Ja mam 8+4 i termin 25 styczeńja mam 9+2 i termin na 20
Ja mam 8+4 i termin na 25 styczniaJa dzisaj 8+2 termin na 28 stycznia