reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Kupiłam sobie detektor tętna płodu (używany). Wiem, że to za wcześnie ale wolę już go mieć 😂 próbowałam nawet użyć, ale niestety nie wiem gdzie szukać tego bąbla.

I wiecie co? Dałam wpis na grupie na FB mojego miasta. Zobaczył to ktoś z dalszej rodziny mojego męża i już się zaczęły telefony do teściowej... Boże, co to kogo obchodzi? Tesciowa do mnie zadzwonila, że podobno dałam gdzieś jakiś post i się rozeszło.
A daj spokój, ludzie swojego życia nie mają... Ja dziś wchodzę z psami do domu a mi sąsiedzi ciąży gratulują, a prosiłam męża żeby trzymał język za zębami.... No nie da się kuźwa po prostu się nie da.....

reklama
Ja się tak zastanawiam byłam na wizycie 10+2 i lekarz mi powiedział że nie puści mi serduszka bo to za szybko i lepiej nie ryzykowac.. I tak myślę czy te Detektory to nie to samo? I jest szkodliwe tak szybko i tak często? Dziwne ze lekarze nie chcą puszczac albo nie często a w domu to można słuchać ile się chce?

Ja się tak zastanawiam byłam na wizycie 10+2 i lekarz mi powiedział że nie puści mi serduszka bo to za szybko i lepiej nie ryzykowac.. I tak myślę czy te Detektory to nie to samo? I jest szkodliwe tak szybko i tak często? Dziwne ze lekarze nie chcą puszczac albo nie często a w domu to można słuchać ile się chce?
Ja na razie chodzę do 2 lekarzy bo się zdecydować nie mogę 😭 i jeden z nich nie chciał mi puszczać serduszka, a drugi uważa, że nie ma to żadnego wpływu na dziecko jeśli parę sekund sobie posłuchamy. Więc sama nie wiem...

reklama
Do góry