Angelika22
Fanka BB :)
Ja mam tez angelsounds ale we wtorek 2 razy znalazłam i dopiero dziś rano , bardzo mi ciężko , może mały za bardZo ucieka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który masz tydzień? Przepraszam ale na tel nie widzę suwaczków. A nie pamiętam.Ja mam tez angelsounds ale we wtorek 2 razy znalazłam i dopiero dziś rano , bardzo mi ciężko , może mały za bardZo ucieka
Ja bardzo dobrze prócz bolących piersi nic mi nie dolega a Ty?Jak sie czujesz ?
Byłam i udało się kupić kilka sukienek i zwykle spodenki ale już nie najmniejsze tylko rozmiar lub dwa do przodu. Polecam Kik pepco.. Szkoda mi kasy na inne ciuchy skoro to tylko pod ciążę..Wchodzę w swoje ciuchy ale jak mi coś opina brzuch to doprowadza mnie do szału.. Czekam aż będę mieć ładna piłeczkę i będę mogła chodzić z obcisłych spodnicach gratuluje wizyt dzisiejszych.. Ja dzisiaj zmęczona, po zakupach spałam. Teraz boli mnie głowa i lekko odczuwam lewy jajniki, lub macice sama nie wiem. Zauważyłam ze jak mam zalatany dzień to później właśnie się to tak odbija na mnie. Weekend pełen luz
Kupiłam sobie detektor tętna płodu (używany). Wiem, że to za wcześnie ale wolę już go mieć próbowałam nawet użyć, ale niestety nie wiem gdzie szukać tego bąbla.
I wiecie co? Dałam wpis na grupie na FB mojego miasta. Zobaczył to ktoś z dalszej rodziny mojego męża i już się zaczęły telefony do teściowej... Boże, co to kogo obchodzi? Tesciowa do mnie zadzwonila, że podobno dałam gdzieś jakiś post i się rozeszło.
Ja też ale ja mam miniJa mam angelsounds
Mąż to jeszcze z radości u mnie koleżanka powiedziała wszystkim swoim koleżankom bo sama się wygadala, swoim dzieciom a nawet naszej pediatrze od dzieci!A daj spokój, ludzie swojego życia nie mają... Ja dziś wchodzę z psami do domu a mi sąsiedzi ciąży gratulują, a prosiłam męża żeby trzymał język za zębami.... No nie da się kuźwa po prostu się nie da.....