reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja mam tez angelsounds ale we wtorek 2 razy znalazłam i dopiero dziś rano , bardzo mi ciężko , może mały za bardZo ucieka
A który masz tydzień? Przepraszam ale na tel nie widzę suwaczków. A nie pamiętam.
Ja chcę kupić za 2 tyg.
Podobają mi się te 2

Załączniki

• Screenshot_2020-06-19-19-27-44-672_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-06-19-19-27-44-672_com.android.chrome.jpg
    205 KB · Wyświetleń: 40
  • Screenshot_2020-06-19-19-27-18-922_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-06-19-19-27-18-922_com.android.chrome.jpg
    232,6 KB · Wyświetleń: 43
Byłam i udało się kupić kilka sukienek i zwykle spodenki ale już nie najmniejsze tylko rozmiar lub dwa do przodu. Polecam Kik pepco.. Szkoda mi kasy na inne ciuchy skoro to tylko pod ciążę..Wchodzę w swoje ciuchy ale jak mi coś opina brzuch to doprowadza mnie do szału.. Czekam aż będę mieć ładna piłeczkę i będę mogła chodzić z obcisłych spodnicach 🥰 gratuluje wizyt dzisiejszych.. Ja dzisiaj zmęczona, po zakupach spałam. Teraz boli mnie głowa i lekko odczuwam lewy jajniki, lub macice sama nie wiem. Zauważyłam ze jak mam zalatany dzień to później właśnie się to tak odbija na mnie. Weekend pełen luz 😌

Ja kupiłam kilka rzeczy, ale wszystkie na gumkę także trochę ponoszę. Wszystko luźne żebym trochę w tym pochodziła. Myśle ze za rok na wiosnę lato tez wszystko będzie dobre, bo wątpię żebym tak szybko schudła do mojej wagi. W zeszłym roku przytyłam 5kg wiec właściwie wszystkie spodnie czekają na lepsze czasy. ;(

Kupiłam sobie detektor tętna płodu (używany). Wiem, że to za wcześnie ale wolę już go mieć 😂 próbowałam nawet użyć, ale niestety nie wiem gdzie szukać tego bąbla.

I wiecie co? Dałam wpis na grupie na FB mojego miasta. Zobaczył to ktoś z dalszej rodziny mojego męża i już się zaczęły telefony do teściowej... Boże, co to kogo obchodzi? Tesciowa do mnie zadzwonila, że podobno dałam gdzieś jakiś post i się rozeszło.

Ja pierdziele, ludzie to w ogóle nie myślą.

Ja mam 11+2 , i często wyszukuje swoje tyle ze ja mam bez monitora wiec ciekzo mi ale liczę na 5 sekund i mnożę i dziś było Ok 150 wiec nie moje :D i nagrywam wtedy mi łatwiej :) to serio nie jest proste na tym etapie :D

A daj spokój, ludzie swojego życia nie mają... Ja dziś wchodzę z psami do domu a mi sąsiedzi ciąży gratulują, a prosiłam męża żeby trzymał język za zębami.... No nie da się kuźwa po prostu się nie da.....
Mąż to jeszcze z radości u mnie koleżanka powiedziała wszystkim swoim koleżankom bo sama się wygadala, swoim dzieciom a nawet naszej pediatrze od dzieci!

reklama
Do góry