Jak bez wyświetlacz to masz trudniej. Patrzę tylko na te z wyświetlaczem .Molly koniecznie kup z wyświetlaczem bardzo Ci ułatwi szukanie
reklama
Ja się zastanawiam czasem, jakim kur*a prawem ktoś się dzieli naszym życiem z kimś innym, bezczelność po prostuMąż to jeszcze z radości u mnie koleżanka powiedziała wszystkim swoim koleżankom bo sama się wygadala, swoim dzieciom a nawet naszej pediatrze od dzieci!
inkaby
Fanka BB :)
Mi puścił parę sekund.Ja się tak zastanawiam byłam na wizycie 10+2 i lekarz mi powiedział że nie puści mi serduszka bo to za szybko i lepiej nie ryzykowac.. I tak myślę czy te Detektory to nie to samo? I jest szkodliwe tak szybko i tak często? Dziwne ze lekarze nie chcą puszczac albo nie często a w domu to można słuchać ile się chce?
Co do detektorów to mówi się, żeby ograniczać słuchanie tylko w razie czego używać. Np. Raz w tygodniu. Napewno nie zalecane jest słuchanie po kilka minut czy co chwilę. Teraz są fajne sprzęty, że można sobie nagrać w apce widać też jak szybko bije serce a nawet identyfikuje ruchy dziecka i zaznacza. Ja mam taki zwyklutki ale raz na jakiś czas mnie uspokoił np. Gdy poslizgnelam się na lodzie i się zestresowalam, że coś mogło się stać. Teraz jest jeszcze za wcześnie ale za jakiś czas spróbuje poszukać serduszka
Angelika22
Używanie go jest bezpieczne i dla dziecka i dla matki , wystarczy poczytać
Angelika22
Niebezpieczny może być stres i panika kiedy się tętna nie odnajdzie
marmolada90
Ja nie umiem znaleźć. Ale u Ciebie 11+2 a u mnie 8+4 lub 8+5. Chyba za wcześnie. Od kiedy słuchasz?Ja mam tez angelsounds ale we wtorek 2 razy znalazłam i dopiero dziś rano , bardzo mi ciężko , może mały za bardZo ucieka
marmolada90
Nasz detektor (mamy ten sam) nie ma wyświetlacza, ale można zainstalować do niego aplikacje na telefon. Ja do swojego w zestawie miałam kabelek do podłączenia telefonu.Niebezpieczny może być stres i panika kiedy się tętna nie odnajdzie
ewunia1593
Początkująca w BB
Hej, dziewczyny błagam trzymajcie kciuki. Chyba mam półpaśca a to podobno bardzo niebezpieczne w pierwszym trymestrze... Zaraz jadę do lekarza ;(
Trzymam ogromnie!!!Hej, dziewczyny błagam trzymajcie kciuki. Chyba mam półpaśca a to podobno bardzo niebezpieczne w pierwszym trymestrze... Zaraz jadę do lekarza ;(
reklama
marmolada90
Będzie dobrze, trzymam kciuki gdzie Ci wyszlo?Hej, dziewczyny błagam trzymajcie kciuki. Chyba mam półpaśca a to podobno bardzo niebezpieczne w pierwszym trymestrze... Zaraz jadę do lekarza ;(