reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Dziękuję za ciepłe przyjęcie! Dziewczyny czy u Was już coś widać na brzuchu? Zastanawiam się kiedy się obudzę i w końcu zobaczę jakąś różnicę. Póki co u mnie nic nie widać...raz brzuch jest większy raz mniejszy, ale w sumie to nie jestem najszczuplejszą osobą (170 cm wzrostu 85 kg). Jak to u Was wyglada? ✌️😊

reklama
Dziewczyny na każdej grupie zdarzają się jakieś złe wyniki badań prenatalnych na szczęście w 99% są to podejrzenia i wszystko kończy się dobrze . Często wiek matki i wynik statystyczny pappa ma na to wpływ . Mimo ze usg wychodzi dobrze . Póki co o tym nie myśle , oczywiście stresuje się ale co ma być to będzie . Nic nie zmieni nawet moje czytanie

Cześć kobietki! Miłego dnia Wam życzę dzisiaj! Ja już zaczynam szaleć przed jutrem i się trochę stresować ale to już u mnie odruch naturalny. Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace dzisiaj! Czekamy na piękne zdjęcia i super wiadomości ❤💙🧡. Ja dzisiaj muszę znaleźć sobie jakieś zajęcia byle by szybko minęło do jutra... U mnie znowu zimno, szaro i deszczowo i pewnie około 14 stopni... piękna jesień.

Ja chyba sobie wmawiam ze widać i do zdjęcia potrafię tak zapozowac ze mam bęben ze hoho a tak serio to nie mam nic waze się codziennie rano to w 6tyg ważyłam 72.12 a teraz 72.7

Dziękuję za ciepłe przyjęcie! Dziewczyny czy u Was już coś widać na brzuchu? Zastanawiam się kiedy się obudzę i w końcu zobaczę jakąś różnicę. Póki co u mnie nic nie widać...raz brzuch jest większy raz mniejszy, ale w sumie to nie jestem najszczuplejszą osobą (170 cm wzrostu 85 kg). Jak to u Was wyglada? ✌😊
U mnie brzuszek się troszkę zaokrąglił kilka dni temu, jak zaczęłam 11t. Ale tak na prawdę tylko ja to widzę 😅 bardziej jakbym się najadła 😊

Dziewczyny na każdej grupie zdarzają się jakieś złe wyniki badań prenatalnych na szczęście w 99% są to podejrzenia i wszystko kończy się dobrze . Często wiek matki i wynik statystyczny pappa ma na to wpływ . Mimo ze usg wychodzi dobrze . Póki co o tym nie myśle , oczywiście stresuje się ale co ma być to będzie . Nic nie zmieni nawet moje czytanie
Tez mam takie nastawienie. I tak nic nie poradzimy, nie zmienimy wyników testów 🤷🏼‍♀️

U mnie dzien sie zapowiadal całkiem dobrze, zjadłam porządne śniadanie, full wypasne kanapeczki z serem bialym, sałatą, wędlina, pomidorem i ogorkiem. A potem dostalam jakies ataku kaszlu i w rezultacie skonczylo sie na 🤮 🤮 🤮

reklama
Bede się tego trzymać. Ja po kilku dniach totalnego spokoju jakoś zaczynam się martwic i nie mam na to wpływu. Wydaje mi się, że od usg minęła wieczność i bliżej do kolejnego niż dalej do tego co było, a tu odwrotnie. [emoji2368] Dopiero tydzień za mną, a dwa tyle przede mna.. Jak wieczność.
Tez mam takie nastawienie. I tak nic nie poradzimy, nie zmienimy wyników testów [emoji2372]

Do góry