reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Szczerze żałuję że to przeczytałam. Jak już się czuje ruchu i nagle nikną to mnie nawet puls by nie uspokoił
Mam takie samo odczucie jak Ty, pewnych rzeczy na tym forum lepiej nie czytać bo tylko dodatkowo stresują... Do tego dziś informacja że któraś z nas poczytala informacje na grudniowych mamusiach że prenatalne źle wychodzą dziewczyną. Powiem szczerze że ja prenatalne będę miała gdzieś w lipcu a nawet przez myśl do tej pory mi nie przeszło że coś może być nie tak, a teraz się zaczęłam stresować przez takie komentarze. Musiałam się powstrzymać żeby nie wejść na to forum grudniówek.

reklama
Cześć dziewczyny, czy można jeszcze do Was dołączyć? Jestem w pierwszej ciąży, mam milion pytań w głowie, a głupio mi męczyć nimi cały czas bardziej doświadczone koleżanki. Szukalam właśnie takiego miejsca jak tutaj 🙂. Pozdrawiam wszystkie!
27 lat
11 t 1 d
Termin na 5 stycznia 2021
Badania prenatalne 25.06
Witaj , jesteśmy w tym samym dniu😀

Cześć dziewczyny, czy można jeszcze do Was dołączyć? Jestem w pierwszej ciąży, mam milion pytań w głowie, a głupio mi męczyć nimi cały czas bardziej doświadczone koleżanki. Szukalam właśnie takiego miejsca jak tutaj 🙂. Pozdrawiam wszystkie!
27 lat
11 t 1 d
Termin na 5 stycznia 2021
Badania prenatalne 25.06
Witaj, dobrze trafiłaś 😘

Dzień dobry
Trzymam kciuki za wizytujace.
Mnie znowu od rana muli 🤢🤮🤮
Piersi bolały na początku dość mocno , rano budziłam się jak by mi je ktoś w nocy ciągnął 😂🤷
Sny to mi się takie głupie śnią.
Witaminy biorę Pregna plus takie mi zalecił mój ginekolog - koszt ok 40 zł za 30 tabletek.
Myślę co tu zrobić na obiad. A Wy co robicie dziewczyny ??

U mnie dziś na szybko - makaron z truskawkami i smietaną.. od kilku dni nie ma opcji, żebym stała przy kuchni dłużej niż kilka minut 😔

Ja mam jeszcze taki detektor gdzie nie mam napisanych ilości uderzeń ale w tym momencie już jestem w stanie rozpoznać i policzyć :) nie wiem jak można pomylić :) choć jak włączyłam to jestem pewna ze wyszukałam tez swój ale teraz już wiem gdzie szukac :)

Mam takie samo odczucie jak Ty, pewnych rzeczy na tym forum lepiej nie czytać bo tylko dodatkowo stresują... Do tego dziś informacja że któraś z nas poczytala informacje na grudniowych mamusiach że prenatalne źle wychodzą dziewczyną. Powiem szczerze że ja prenatalne będę miała gdzieś w lipcu a nawet przez myśl do tej pory mi nie przeszło że coś może być nie tak, a teraz się zaczęłam stresować przez takie komentarze. Musiałam się powstrzymać żeby nie wejść na to forum grudniówek.
Jej, wybacz.. Nie chciałam takiego zamętu zrobić, tylko po prostu podzieliłam się swoimi obawami. Obiecuje następnym razem zatrzymać je dla siebie.. Ja w nocy spać nie mogłam i weszłam do nich zerknąć bo ładne zdjęcie maluszka było, a tu znalazłam co innego i jak to w nocy - siadło na łeb. 😔

reklama
Do góry