reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dobrze macie lachony.
Ja gotuje sama na razie. Zarcie na wynos odpada. Mialam ochote na chinczyka ale ja bym pochlonela cala porcje I zdychala puzniej z przezarcia. Nie ma sensu. Jakos typowych zachcianek nie mam. Bylam wczoraj u szfagierki I ona ma dwulatke. Zrzarlam z nia paczke kinder czekoladek na zmiane z truskawkami. Fajnie bylo patrzec jak mnie nasladuje. Ale wiecie ja jestem paskudna I jak otworzylam pudelko I pierwszy kawalek zjadlam ja to dziecko we szoku bylo. Z rozdziawiona buzia siedziala I patrzyla jak pozeram :-D :-D :-D :-D :-D :ninja2::-D:cool2:

Dobrze macie lachony.
Ja gotuje sama na razie. Zarcie na wynos odpada. Mialam ochote na chinczyka ale ja bym pochlonela cala porcje I zdychala puzniej z przezarcia. Nie ma sensu. Jakos typowych zachcianek nie mam. Bylam wczoraj u szfagierki I ona ma dwulatke. Zrzarlam z nia paczke kinder czekoladek na zmiane z truskawkami. Fajnie bylo patrzec jak mnie nasladuje. Ale wiecie ja jestem paskudna I jak otworzylam pudelko I pierwszy kawalek zjadlam ja to dziecko we szoku bylo. Z rozdziawiona buzia siedziala I patrzyla jak pozeram :-D :-D :-D :-D :-D :ninja2::-D:cool2:

Wiesz ja bardzo czekam na ten moment jak będe mogła wyżerać dziecku słodycze😉

Wkurzyłam się ;( mąż pojechał zarejestrować auto i miał to zrobić na mnie. Dałam mu upoważnienie itp. A na miejscu okazało się, że nie może na mnie, bo umowa kupna jest na niego. No kurde przecież jesteśmy małżeństwem, nie mamy rozdzielnosci... musielibysmy napisać pismo, że on mi daje samochód w darowiźnie. No jaja jakieś... zarejestrował w końcu na siebie, bo to jedyny dzień, kiedy może to zrobić. Potem pracuje :(
Co za beznadzieja 🙈 kochane urzędy
My z mężem też dziś zalatwialismy urzędowe sprawy prawie 2 godziny staliśmy pod ZUS w kolejce myślałam że jajko zniose 😡 i do tego te zapachy różne mixy ledwo do domu dojechalan mąż obiad zrobił a ja w łóżku 😔

Ja dopiero dolaczylam jestem za zamkniętym wątkiem. Postaram się być aktywna choć przy dwójce dzieci jest ciężko być non stop na czasie chciałam tylko zaznaczyć że niestety fb nie mam od lat i ja zostanę tutaj choćby miał to pozostać wątek otwarty trudno wtedy
Ja tez nie mam fejsbuka.

Tak trzeba żyć! U mnie od 3 tygodni pogoda do d*** i na najbliższe tygodnie wcale nie zapowiada się lepiej.. Pierwszy raz połowa czerwca A ja biała jak mąka [emoji108][emoji849][emoji15][emoji23]
U mnie skwer okropny, nie da się na spacer wyjść, tylko rano. Tak to siedzimy na balkonie w cieniu. A ma być z dnia na dzień coraz cieplej [emoji15] w niedzielę może na działkę pojedziemy. To działka mojej chrzesnej, dała nam klucze, żebyśmy mogli z dzieciakami trochę posiedzieć na powietrzu. Sama teraz żądło jeździ, bo opiekują się 90kilku letnia teściowa cioci

U nas w szpitalu w którym pracuje mój gin wykryto koronę u pielęgniarki na oddziale ortopedii.. moja bratowa ma tam mieć cc za dwa tygodnie 😨

Co za beznadzieja [emoji85] kochane urzędy
My z mężem też dziś zalatwialismy urzędowe sprawy prawie 2 godziny staliśmy pod ZUS w kolejce myślałam że jajko zniose [emoji35] i do tego te zapachy różne mixy ledwo do domu dojechalan mąż obiad zrobił a ja w łóżku [emoji17]
No ten siedział.3,5 godz w urzędzie, więc bez sensu jakby miał teraz znowu kołować wolne i jechać jeszcze raz z papierem, że oddaje mi samochód w prezencie [emoji849] oczywiście możemy teraz go przerejestrowac na mnie, ale trzeba drugi raz zapłacić [emoji1787]

reklama
U mnie skwer okropny, nie da się na spacer wyjść, tylko rano. Tak to siedzimy na balkonie w cieniu. A ma być z dnia na dzień coraz cieplej [emoji15] w niedzielę może na działkę pojedziemy. To działka mojej chrzesnej, dała nam klucze, żebyśmy mogli z dzieciakami trochę posiedzieć na powietrzu. Sama teraz żądło jeździ, bo opiekują się 90kilku letnia teściowa cioci
Super, że masz taka możliwość. Ja kocham ogródki działkowe, kojarzy mi się to z dzieciństwem i właśnie rodzinnymi niedzielami ❤❤🥰

Do góry