reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

No ten siedział.3,5 godz w urzędzie, więc bez sensu jakby miał teraz znowu kołować wolne i jechać jeszcze raz z papierem, że oddaje mi samochód w prezencie [emoji849] oczywiście możemy teraz go przerejestrowac na mnie, ale trzeba drugi raz zapłacić [emoji1787]
O rany tyle godzin 🙈 ta do pieniążków urzędy pierwsze 😂 no w sumie my wyjechaliśmy z domu koło 9 a wróciliśmy koło 14 już byłam taka głodna ze szok 😁

reklama
A ja dziś byłam u gin i w sumie plamienie brązowe mam leki mam brać dalej i żadnych wieści teraz kazała mi przyjść 4 lipca :/ dzidziuś niby wszystko okej już miał 1.33cm i biło serduszko :) 7tc+7d :)
skąd to plamienie lekarz coś mówił? Najważniejsze że z dzidziusiem wszystko ok❤️

Dziewczyny w końcu Was nadrobiłam 😁 poszłam na chwilę młodym do ogrodu, a jak wróciłam to czytałam ponad 40 minut 😁😁😁

Kochane Kobiety, jednak poroniłam. Przykro mi bardzo. Dzięki za wsparcie w tym trudnym momencie.

Trzymam kciuki za wasze zdrowe ciąże i wspaniałe bobaski. ❤

Bardzo mi przykro, nawet nie wiem co powiedzieć i co czujesz :-( trzymaj się :-(

Ja na październikach 2017 pisałam, zamknęłyśmy wątek i potem wiele dziewczyn na tym.owmywartym.sie jeszcze "burzyło", ale jakoś nie pisały że sobą, A my mamy kontakt i to codziennie do dziś. Ostatnio się trochę podzieliłyśmy, bo utworzyliśmy grupę na Messenger i tam piszemy wiele więcej. Założyliśmy sobie tajną grupę na fb żebyśmy mogły się "zobaczyć", wrzucamy sobie filmiki, zdjęcia. Dziewczyny były dla mnie wsparciem nie tylko w początku macierzyństwa, ale pomagały mi i kupić mieszkanie i auto. Wiele razem przeszłyśny :) mam nadzieję, że tu tak stworzymy coś podobnego [emoji173] na majowkach 2019 zaczęłam pisać, ale nie miałam czasu. Mój pierwszy był bardzo absorbujący i nie dałam rady się wbić. A szkoda, bo czas to brakuje mi kogoś, żeby coś porównać, czy zapytać.

Ja też jestem za zamknięciem grupy, jest mi to obojętne czy zostaniemy tu czy się przeniesiemy, wszystko mi jedno :-) byle nikt że znajomych nie widział co piszę haha :-D
Ja mam papodobnie, nadal mamy małą grupkę z forum z pierwszej ciąży, najpierw miałyśmy forum, potem grupę na fb, a w końcu mamy grupę na Messengerze i tak nam bardzo wygodnie :-) nasze dzieci mają już prawie 3,5 roku i nadal piszemy codziennie na różne tematy :-)

A masz thermomixa czy lidlowego thermomixa?

Ja mam lidlowego MMC :-)

W ogóle narobiłyście mi smaka na maka 😁 dzwonię do męża żeby kupił po pracy, ale dzisiaj nic z tego, bo śpieszy się do mechanika... Chyba że jeszcze go unudzę żeby jechał po mechaniku, ale pewnie stracę ochotę do tego czasu😁

W ogóle brzuch mi urósł, ale to chyba wzdęcia... Jeszcze kilka dni temu mieściłam się w jedne jedyne jeansy, a dzisiaj już niby się zapięłam, ale mnie gniotły... Także chyba muszę ciążowe wyjąć niedługo, mam nadzieję że z poprzedniej ciąży będą dobre. W pierwszej ciąży musiałam już w 9 tygodniu nosić ciążowe spodnie, teraz też mam 9 tydzień (8+1)... Na ciążowy brzuszek raczej napewno to za wcześnie, więc obstawiam wzdęcia 😁 nie mam nadal baterii do wagi kupionych, zawsze zapominamy 🤦 i nie mam pojęcia ile ważę. Boję się że doznam szoku, jak na niej stanę 😁

Też się boję wizyty, ale do 30.06. jeszcze daleko więc staram się o tym nie myśleć. Powodzenia wszystkim dzisiaj wizytującym!

reklama
Do góry