reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ja też osttanio tak miałam smaka na frytki z Mc że mąż musiał jechać mi kupić i jeszcze shake śmietankowy, a potem miałam wyrzuty sumienia że tak niezdrowo zjadłam 🤦‍♀️

A wy jak się zapatrujecie na jedzenie w MC?
U mnie to od początku były okropne mdłości i wstręt do jedzenia, więc można uznać że teraz nadrabiam, raz na jakiś czas można sobie chyba pozwolić na maczka 😁

reklama
Mi mama właśnie przywiozła pomidorówkę „z dzieciństwa”, bo ją poprosiłam rano (mi taka nie wychodzi) ❤️❤️❤️. A co do MC, to ja uwielbiam ale w naszym dwupaku jestem w tym osamotniona... Brzuszek rządzi i je wszystko to czego ja sama dawniej bym nie zjadła czyt. pierogi z owocami, naleśniki, kanapki z miodem ... 😅

Ja jak mam ochotę i mąż ma po drodze to jem. Teraz sprawa jest przesądzona i wieczorem robimy wycieczkę samochodową dzieciakom. Dobrze, że jeżdżą tyłem, nie będę wiedzieć, że jemy [emoji23][emoji1787]

Ja dziś mam już pomidorowa , teraz syn zasnął lecę robić cebulaki i o 16 spagetti , pytanie kto to wszystko zje . Mój mąż mówi ze jest minus thermomixa - poleci szybko na wadze w górę :D ale tak szczerze to cud urządzenie
Jestem posiadaczka od tygodnia i nie mogę przestać gotować 🙈 a nas tylko dwoje ( partner jeszcze wyjeżdża w trasy ) wiec nie ma kto jeść. Nie ukrywam ze kupiłam z myślą o dziecku które zbliża się wielkimi krokami. Nie ma to jak domowe papki i soczki 🙋🏼‍♀️😀

A w ogóle pomijając już kwestie prywatności, na otwarty wątek każdy w każdej chwili może wejść i ukraść no zdjęcie z usg, wykorzystać potem do niewiadomo czego. Mamy czasy jakie mamy niestety...
Dlatego chyba watek zamkniety trzeba zrobic I ustalic kto moderatorem grupy bedzie. Kasiakar???

reklama
Do góry