reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Wg OM 9+3, ale owulacje mialam przez ostatnie cykle przesunieta nawet o tydzien.
Wg ostatniego usg
CRL 7t1dz.
GS - 8t1dz
Dzis beta ok. 46 tys
Nic mnie nie boli. Nie mam plamien. Piersi strasznie bola. Sennosc masakra.

U mnie równiez było podobnie. Powinnam mieć z OM 6t+3dni, a z usg wychodzilo 5t+3dni. A cykle mam regularne, więc myślałam, że o przesunięciu owulacji nie ma mowy.
Teraz jest 10t+1dz i idealnie się wyrównało.
Beta wzrastała mi poniżej normy, co 48h miałam przyrosty po 52%, zamist 66%. A jednak wszystko dzidzia nadgoniła. 😊
Także najlepszym wyjściem cierpliwie czekać na usg 😊

reklama
Miałam dokładnie taki sam przyrost i też maluch nadrobił [emoji123][emoji6]
U mnie równiez było podobnie. Powinnam mieć z OM 6t+3dni, a z usg wychodzilo 5t+3dni. A cykle mam regularne, więc myślałam, że o przesunięciu owulacji nie ma mowy.
Teraz jest 10t+1dz i idealnie się wyrównało.
Beta wzrastała mi poniżej normy, co 48h miałam przyrosty po 52%, zamist 66%. A jednak wszystko dzidzia nadgoniła. [emoji4]
Także najlepszym wyjściem cierpliwie czekać na usg [emoji4]

Cześć dziewczyny,
Powiedzcie mi czy zakładacie sobie rzęsy 3 d itd?
Ja zawsze miałam. Teraz mam obawy co do kleju... Byłam wczoraj na pazurkach i Pani mi polecała jakieś nowe na paskach klejone kępki a nie 1 do 1 krócej i mniej klejenia... Zapisałam się ale mam obawy czy to nie zaszkodzi :)
Mam Dość malowania się rano przed pracą - wolę pospać dłużej 😁

Wczoraj jedna z Was pisała że strasznie się boi nawet podcięta w toalecie wiecie co ja też cały czas chodzę mam wrażenie że mi mokro zaglądam macam i ze strachem się podcieram. Pierwszą ciążę poroniłam mimo że z drugiej mam synka strach nic nie mija. Zaczynam 8 tydz pierwszą ciążę poroniłam w 8tyg jak go przetrwać najczęściej są poronienia w 6 w 8 i 12 tyg. Strach jest okropny. Pojęcie kawę dziewczyny? I pytanie za które pewnie mi się dostanie czy któraś z Was paliła i nadal podpala?

Wczoraj jedna z Was pisała że strasznie się boi nawet podcięta w toalecie wiecie co ja też cały czas chodzę mam wrażenie że mi mokro zaglądam macam i ze strachem się podcieram. Pierwszą ciążę poroniłam mimo że z drugiej mam synka strach nic nie mija. Zaczynam 8 tydz pierwszą ciążę poroniłam w 8tyg jak go przetrwać najczęściej są poronienia w 6 w 8 i 12 tyg. Strach jest okropny. Pojęcie kawę dziewczyny? I pytanie za które pewnie mi się dostanie czy któraś z Was paliła i nadal podpala?
Ja paliłam iqos-a, ale rzuciłam tak 5dni przed terminem okresu. Od tamtej pory nawet buszka :)
Przed pierwszą ciążą paliłam zwykłe, ale przestałam, jak tylko zrobiłam test.
A Ty?

Ja paliłam iqos-a, ale rzuciłam tak 5dni przed terminem okresu. Od tamtej pory nawet buszka :)
Przed pierwszą ciążą paliłam zwykłe, ale przestałam, jak tylko zrobiłam test.
A Ty?
A ja za co mi się na pewno oberwie podpalam w pierwszej ciąży odrazy rzuciłam i poroniłam nawet lekarka mówiła że może być tak że organizm się zemścił że mu zabrałam papierosy temu odrzucił dziecko z małym z nerwów nie umiałam rzucić paliłam po 2-3 dziennie teraz też bardzo mało ale zdarza mi się jak już nerwy zajmują całą głowę.

reklama
A ja za co mi się na pewno oberwie podpalam w pierwszej ciąży odrazy rzuciłam i poroniłam nawet lekarka mówiła że może być tak że organizm się zemścił że mu zabrałam papierosy temu odrzucił dziecko z małym z nerwów nie umiałam rzucić paliłam po 2-3 dziennie teraz też bardzo mało ale zdarza mi się jak już nerwy zajmują całą głowę.
Ja pale dalej moja lekarka powiedziala mi zebym ograniczyla . Ale plus mam taki ze jak zapale to mi nie dobrze , odrzuca mnie. Wiec duzo nie pale ale mimo wszystko wstyd sie przyznac.

Do góry