asia333podlasie
Fanka BB :)
Nie tajemnica z Wasilkowa. Do kogo chodzisz do lekarzaU mnie to już większość wie z rodziny. Widzę że z Podlasia jesteś a skąd jak nie tajemnica? Ja z Białegostoku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie tajemnica z Wasilkowa. Do kogo chodzisz do lekarzaU mnie to już większość wie z rodziny. Widzę że z Podlasia jesteś a skąd jak nie tajemnica? Ja z Białegostoku.
O to rzut beretem do tej pory chodziłam do Sadowskiej na Witosa, ale od 24 czerwca już będę w poradni USK dr. Gacuta a Ty?Nie tajemnica z Wasilkowa. Do kogo chodzisz do lekarza
Boże, sama zjadłabym to co dziś zrobiłaś. Ale narobiłaś ochotyDziewczyny ja się chyba wykończę z tym jedzeniem nic kompletnie mi nie smakuje jestem głodna zrobiłam obiad dzieciom skrzydełka i kotlety mielone nawet ukochane buraczki zasmażane i mizeria i młode ziemniaczki i co ja zjadłam poprostu porcje jak dla 3 latki i to przymusu bez apetytu jak tak żyć normalnie jakbym miała anoreksję dzieci patrzą na mnie córcia już zaczyna wymyślać że ona mięsa też jeść nie będzie. Ja nie mam już sił z tymi obiadami jeszcze rano jak cię mogę zjem śniadanie ale od pory obiadowej do wieczora jest koszmar. Nigdy tak nie miałam . Sorki że smuce ale nie mam już sił.
Ja poprzednie ciążę chodziłam do świateckiej super lekarka ale już nie pracuje w szpitalu i taki problem że jak coś się dzieje to tylko wystawia skierowanie a później wiadomo jak na izbie przyjęć odsyłają z kwitkiem więc teraz się umówiłam do Gacuty prywatnie. Długo czekasz na wizytę w usk? I nie wiem czy wybrać tą którą znam i jest super lekarzem czy ta Gacute bo pracuje w szpitaluO to rzut beretem do tej pory chodziłam do Sadowskiej na Witosa, ale od 24 czerwca już będę w poradni USK dr. Gacuta a Ty?
Na wizytę czekałam ponad miesiąc, zapisując się nie miałam wybranego żadnego konkretnego lekarza pierwszy wolny termin był u Gacuty ale z tego co wiem są dwie córka i matka, w poradni matka przyjmuje i dobre opinie o niej szlyszalam.Ja poprzednie ciążę chodziłam do świateckiej super lekarka ale już nie pracuje w szpitalu i taki problem że jak coś się dzieje to tylko wystawia skierowanie a później wiadomo jak na izbie przyjęć odsyłają z kwitkiem więc teraz się umówiłam do Gacuty prywatnie. Długo czekasz na wizytę w usk? I nie wiem czy wybrać tą którą znam i jest super lekarzem czy ta Gacute bo pracuje w szpitalu
Miałam jedno spotkanie z położną i w 12 tyg będę miała skan. Więc tak, to będzie moja pierwsza wizyta. Chcemy robić jak najmniej skanówTo dopiero będzie pierwszą Twoja wizyta?
Rozumiem ale jeżeli nie będziesz na pierwszej wizycie do 10 tyg nie będzie Ci becikowe przysługiwać to nie tak dużo bo 1000zl ale zawsze cosMiałam jedno spotkanie z położną i w 12 tyg będę miała skan. Więc tak, to będzie moja pierwsza wizyta. Chcemy robić jak najmniej skanów się da.
Tak tylko ja mieszkam w UK, tutaj jest trochę inaczej.Rozumiem ale jeżeli nie będziesz na pierwszej wizycie do 10 tyg nie będzie Ci becikowe przysługiwać to nie tak dużo bo 1000zl ale zawsze cos
A to ja do córki Ewa jej imię taka ruda kiedyś 2 razy na nią trafiłam na pogotowiu. A Ty masz już dzieci? Ile masz lat jak mogę spytacNa wizytę czekałam ponad miesiąc, zapisując się nie miałam wybranego żadnego konkretnego lekarza pierwszy wolny termin był u Gacuty ale z tego co wiem są dwie córka i matka, w poradni matka przyjmuje i dobre opinie o niej szlyszalam.