reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dziewczyny ja się chyba wykończę z tym jedzeniem nic kompletnie mi nie smakuje jestem głodna zrobiłam obiad dzieciom skrzydełka i kotlety mielone nawet ukochane buraczki zasmażane i mizeria i młode ziemniaczki i co ja zjadłam poprostu porcje jak dla 3 latki i to przymusu bez apetytu 😥😩😭 jak tak żyć normalnie jakbym miała anoreksję dzieci patrzą na mnie córcia już zaczyna wymyślać że ona mięsa też jeść nie będzie. Ja nie mam już sił z tymi obiadami jeszcze rano jak cię mogę zjem śniadanie ale od pory obiadowej do wieczora jest koszmar. Nigdy tak nie miałam 😞😩. Sorki że smuce ale nie mam już sił.
Boże, sama zjadłabym to co dziś zrobiłaś. Ale narobiłaś ochoty 😭

Ja jeszcze do niedawna też nie mogłam nic jeść, nakladalam sobie porcję jak dla dziecka i jeszcze grzebałam w tym widelcem przez pół godziny, zjadłam max. połowę. Czułam się fatalnie, nie miałam na nic siły, ciągle kręciło mi się w głowie. I nagle jak ręką odjął, obudziłam się pewnego dnia głodna i zjadłam normalne śniadanie...potem obiad i następny dzień tak samo. Aż spanikowałam, że coś jest nie tak, że przeszlo z dnia na dzień. Ja poza niechęcią do jedzenia miałam okropne bóle żołądka, wymiotowałam żółcią. Bardzo pomagała mi herbata z rumianku

O to rzut beretem🙂 do tej pory chodziłam do Sadowskiej na Witosa, ale od 24 czerwca już będę w poradni USK dr. Gacuta a Ty?
Ja poprzednie ciążę chodziłam do świateckiej super lekarka ale już nie pracuje w szpitalu i taki problem że jak coś się dzieje to tylko wystawia skierowanie a później wiadomo jak na izbie przyjęć odsyłają z kwitkiem więc teraz się umówiłam do Gacuty prywatnie. Długo czekasz na wizytę w usk? I nie wiem czy wybrać tą którą znam i jest super lekarzem czy ta Gacute bo pracuje w szpitalu

Ja poprzednie ciążę chodziłam do świateckiej super lekarka ale już nie pracuje w szpitalu i taki problem że jak coś się dzieje to tylko wystawia skierowanie a później wiadomo jak na izbie przyjęć odsyłają z kwitkiem więc teraz się umówiłam do Gacuty prywatnie. Długo czekasz na wizytę w usk? I nie wiem czy wybrać tą którą znam i jest super lekarzem czy ta Gacute bo pracuje w szpitalu
Na wizytę czekałam ponad miesiąc, zapisując się nie miałam wybranego żadnego konkretnego lekarza pierwszy wolny termin był u Gacuty ale z tego co wiem są dwie córka i matka, w poradni matka przyjmuje i dobre opinie o niej szlyszalam.

reklama
Na wizytę czekałam ponad miesiąc, zapisując się nie miałam wybranego żadnego konkretnego lekarza pierwszy wolny termin był u Gacuty ale z tego co wiem są dwie córka i matka, w poradni matka przyjmuje i dobre opinie o niej szlyszalam.
A to ja do córki Ewa jej imię taka ruda kiedyś 2 razy na nią trafiłam na pogotowiu. A Ty masz już dzieci? Ile masz lat jak mogę spytac

Do góry