Pawlinka82
Fanka BB :)
Tego nie wiedziałam myślałam że kazdy dostaje1922zl... Dla pracującej pary bez dzieci becikowe nie do uzyskania. A szkoda, kiedyś chyba było dla wszystkich.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego nie wiedziałam myślałam że kazdy dostaje1922zl... Dla pracującej pary bez dzieci becikowe nie do uzyskania. A szkoda, kiedyś chyba było dla wszystkich.
Ja do niedawna jeszcze też . Mam 30 lat i jeszcze nigdy nic od Państwa nie dostałam tak o...Tego nie wiedziałam myślałam że kazdy dostaje
Pierwsza wizyta musi być przed 10tc jeśli chcesz becikoweAha to mnie pocieszyła u mnie wychodzi jakieś 8t3d jak będzie wizyta myślałam czy to nie za późno :-)
Ale to nettoTego nie wiedziałam myślałam że kazdy dostaje
A co Ci źle wyszło? Moje pierwsze wyniki też były fatalneprzyszły wyniki, mocz średnio wyszedł
Powiedzieliśmy tylko rodzicom i rodzeństwuMówiliście już rodzinie o ciąży? Czy czekacie do któregoś tygodnia? U mnie narazie wie tylko mąż może temu że jestem po poronieniu w 8 tyg i jakoś strach mam nadal w głowie.
ogólnie wygląda to na infekcje crp 16 gdzie norma to chyba 6, bakterie w moczu itd.A co Ci źle wyszło? Moje pierwsze wyniki też były fatalne
Ja wiedziałam, że ona jest na oddziale, ja miałam.sie tylko zgłosić na ip na powtórne ktg, bo popołudniowy zapis nie podobał się lekarzowi. No i znowu wyszło słabo, położyli mnie na oddział. To było jakoś po 22, a o 4 rano zaczęły się pierwsze skurcze.Wow wiedzialyscie, ze sie tam spotkacie czy zaskoczenie?
U mnie juz rodzice z obu stron wiedza, babcie itp., wiec uznaje w zasadzie, ze wiedza juz wszyscy
Nie martw się lekarz włączy leczenie i będzie dobrze. Infekcje pęcherza w ciąży są bardzo częste niestety.ogólnie wygląda to na infekcje crp 16 gdzie norma to chyba 6, bakterie w moczu itd.