reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja już też powiedziałam prawie wszystkim bo musieli pomóc przy córce. Ja się tak źle czułam.

Zazdroszczę Wam że możecie jakieś obiady robić. Ja nie mogę wejść do kuchni jak się coś gotuje albo co gorsza smaży :(. Inaczej wymioty po całości. Dziś zjadłam tosta i kanapkę bo wszystko w między czasie 🤮.

Ja już też powiedziałam prawie wszystkim bo musieli pomóc przy córce. Ja się tak źle czułam.

Zazdroszczę Wam że możecie jakieś obiady robić. Ja nie mogę wejść do kuchni jak się coś gotuje albo co gorsza smaży :(. Inaczej wymioty po całości. Dziś zjadłam tosta i kanapkę bo wszystko w między czasie 🤮.
No ja mam to samo ale mąż dziś do 15 w pracy a dzieciom trzeba zrobić obiad. 🤢 I ten okropny ból żołądka. Nie dam rady nie wytrzymam dłużej to już trwa 5 tyg wyląduje chyba w wariatkowie 😭. Wiedziałam od rana że będzie to dziś zły dzień bo pochmurno jest i chłodno zaraz będzie padać.

Tak mam córkę 14 lat, a ja w styczniu 39 skoncze. Byłaś już na wizycie czy dopiero idziesz? Twoja pierwsza ciąża?
Moja 3 ciąża pierwsza poroniłam w 8tyg z drugiej mam synka 3 latka a teraz jeszcze nie byłam na wizycie dopiero mam w piątek 26 czerwca i nie wiem wkoncu która lekarkę wybrać co byś doradziła iść do tej którą znam i ona zna moją historię czy do tej którą przyjmuje w szpitalu pracuje

Ale napisałyście dzisiaj, już myślałam że nie nadrobię tylu stron 😁

asia333podlasie
Ja miałam podobna sytuację, zastanawiałam się czy iść do lekarki, u ktorej już wcześniej byłam kilka razy i nowego lekarza, który pracuje w szpitalu... ostatecznie wybrałam nowego lekarza który pracuje w szpitalu, mam nadzieję że nie będę żałować:-) tylko ona nie prowadziła wcześniej mojej ciąży, byłam u niej dosłownie kilka razy, ale jednak 😁

Moje wizyty:
30.06 18.45 lekarz
15.07. 14.20 prenatalne

U mnie też dzisiaj 8+0 :-D

reklama
Moja 3 ciąża pierwsza poroniłam w 8tyg z drugiej mam synka 3 latka a teraz jeszcze nie byłam na wizycie dopiero mam w piątek 26 czerwca i nie wiem wkoncu która lekarkę wybrać co byś doradziła iść do tej którą znam i ona zna moją historię czy do tej którą przyjmuje w szpitalu pracuje
Zostałabym przy tej którą znam jeżeli ciąża przebiega prawidłowo, ja niestety nie mogę prowadzić u swojej ze wzg na operację usuwania mięśniaków która miałam rok temu ciąża jest wysokiego ryzyka dlatego mam być pod opieką poradni a szczerze nie bardzo mi pasuje tam jeździć w obecnych czasach, swoją lekarz miałam pod domem a tak będzie się trzeba tłuc przez całe miasto.

Do góry