reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Mi z aplikacji pokazuje że mam 11i7 dni.
Według OM. Ja już nie wiem jak to liczyć.
Okres miałam 31 marca przy 30 dyniowych cyklach. Do zapłodnienia doszło 19 kwietnia. Może ktoś mi to wytłumaczy 😂 to moja 3 ciąża ( jeden aniołek ) ale dla mnie to czarna magia
Ja też miałam ostatni okres 31 marca cykle 29 dni i dzisiaj jestem w 10tyg 6 dni kilka dni temu miałam USG i idealnie co do dnia pasuje.

reklama
Dzien dobry po weekendzie!
widzę, że dzisiaj się słabo czujecie. Ja też. Wymiotowałam rano i cały czas czuje, że to jeszcze nie koniec. W weekend się czułam w miarę dobrze więc chociaż tyle dobrego.

Mamy dzisiaj jakieś wizyty?

Ja tez mam gorszy dzień. Zdarzyło mi nawet zwymiotować rano ( co tylko zdarzyło mi się raz i to w 6tyg) wiec chyba ten dzień dla nas wszystkich będzie ciężki 😂🙈

To ja was wspieram, żeby ten dzień nie był jednak taki straszny [emoji3590] ja jedynie wstałam z jakimś ciut średnim humorem, trochę zaspana, ale czuję się ok, tylko tak koszmarnie nie chce mi się w pracy siedzieć [emoji2368]

To ja was wspieram, żeby ten dzień nie był jednak taki straszny [emoji3590] ja jedynie wstałam z jakimś ciut średnim humorem, trochę zaspana, ale czuję się ok, tylko tak koszmarnie nie chce mi się w pracy siedzieć [emoji2368]
oj łącze się z Tobą w bólu 😵. ja na szczęście do 16:30 dziś.

Mi z aplikacji pokazuje że mam 11i7 dni.
Według OM. Ja już nie wiem jak to liczyć.
Okres miałam 31 marca przy 30 dyniowych cyklach. Do zapłodnienia doszło 19 kwietnia. Może ktoś mi to wytłumaczy 😂 to moja 3 ciąża ( jeden aniołek ) ale dla mnie to czarna magia
To u mnie Om była 1 kwietnia a owu 19 kwietnia a pokazuje mi dzis 10 + 1🤔🤔 plamienie implantacyjne miałam 12 dni po owu czyli 30 kwietnia🤔🤔 czyli by się zgadzało chyba :D jakiś ponad tydzień różnicy między nami ☺️

Nawet woda mi nie smakuje 😱 więc przeżucilam się na lekko gazowaną. Im człowiek starszy tym gorzej przechodzi makabra.
Zgadzam się z Tobą, z wiekiem jest chyba coraz gorzej... w poprzedniej ciąży byłam 6 lat temu i czułam się świetnie, żadnych dolegliwości, mimo że były problemy i szpitale. Teraz od samego początku mam mdłości i słabości... To na pewno moja ostatnia ciąża :)

reklama
Kochane jest prawie 11 a ja jeszcze nie wstałam z łóżka. Mam dziś ambitny plan posprzątać w domu i ogolic nogi ale nie wiem czy z niego coś będzie :( jest mi niedobrze ale jeszcze nie wymiotowałam. Już marzę żeby ten dzień się skończył.

Do góry