Delfina33
Początkująca w BB
No tak wyszło że zaczęłam tu pisać na forum staraczek i to był udany cykl.. Ja wogole mam słabe objawy. Piersi na początku obrzmiale ale teraz prawie wogole ich nie czuje.. Czasami że są cięższe? miałam mdłości od 6 tyg a obecnie już nic mi nie dolega.. Zobaczymy czy będzie tak nadal.. Byłam ostatnio na wizycie równo w 6 tyg a teraz idę 9+6 JUTRO więc lekki stresik jest czy dzidziuś dał radę.. W sumie nie stresuje sie pozatym wogole bo póki co mam dystans do tej ciąży.. Ciekawe po której pozytywnej wizycie mi to minie i zacznie być full happy a u ciebie jak samopoczucie? Też 1 ciąża? Ja mam termin na 12 stycznia.. I oby to było w styczniu w nowym roku już..
Maja do mnie zadzwonić dziś i powiedzieć gdzie i o której mam się stawić na skan. Więc czekam.
Mam ten sam termin porodu, nie do końca jeszcze pozwalam sobie na pełna radość, bo boję się bardzo utraty tej ciąży. Gdy są dni, że objawy ustają bardzo mnie to stresuje.
Podobno mdłości kończą się pod koniec 1 trymestru, poza tym mam takie dni, że nie mam mdłości, piersi nie są tak bolesne i czuję się zupełnie normalnie i to są najgorsze dni bo nie wiem czy wszystko ok. Jak już będziemy czuć ruchy dziecka będzie nam łatwiej .