reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ja mam wizytę na 17:30 😁
Zazdroszczę 😁 trzymamy kciuki, daj znać koniecznie po. Ten tydzień w ogóle będzie chyba bogaty w wizyty 🙂 dawno nie było żadnych zdjęć fasolek, mam nadzieję że się podzielicie ❤

My wczoraj dostaliśmy oficjalne zaproszenie na to wesele 11 lipca. Ustaliliśmy z mężem, że pójdziemy do kościoła i na obiad, a później ocenimy jaka jest sytuacja, ilu gości itd i zdecydujemy czy zostajemy. Kilka dni przed weselem mam wizytę u ginekologa, zapytam jeszcze jego jak on sie na to zapatruje, ale pewnie będzie odradzał we wczesnej ciąży covid party 🙄 tylko powiem Wam że tak mi wczoraj było żal młodych 😔 sami niecaly rok temu mieliśmy ślub i wesele i umiem postawić się w ich sytuacji. Dużo osób im odmawia, głównie rodzina panny młodej, już są skróceni podobno bo wymyślają tysiące wymówek byle tylko nie przyjść. A niestety nie umieli dogadać się z właścicielka sali i byli postawieni pod ścianą, nie mogli zmienić terminu 🤷‍♀️

reklama
Kochane jest prawie 11 a ja jeszcze nie wstałam z łóżka. Mam dziś ambitny plan posprzątać w domu i ogolic nogi ale nie wiem czy z niego coś będzie :( jest mi niedobrze ale jeszcze nie wymiotowałam. Już marzę żeby ten dzień się skończył.
Pozdrawiam z łóżka 😁😎 ja chcę dzisiaj mieszkanie trochę ogarnąć, podstawa to poodkurzać i umyć podłogi. Ale chyba zaraz spróbuje jeszcze uciąć sobie drzemkę 😁

Zgadzam się z Tobą, z wiekiem jest chyba coraz gorzej... w poprzedniej ciąży byłam 6 lat temu i czułam się świetnie, żadnych dolegliwości, mimo że były problemy i szpitale. Teraz od samego początku mam mdłości i słabości... To na pewno moja ostatnia ciąża :)
Ja po porodzie nie wiem co zrobię ale męża do siebie nie dopuszczę zanim spirale sobie nie zamontuje.

Ja też dziś ambitny plan miałam chciałam okna w salonie umyć 🥴 ale na razie zrobiłam tylko pranie. Nie wiem czy za te okna to mąż by mnie nie zabił hmmm bo powiedział że on to zrobi jak wróci z pracy.

Ja też się czuje zdecydowanie najgorzej w tej ciąży. Może to rzeczywiście kwestia wieku, ale od ostatniej minęło tyljo 1,5 roku. Liczę jednak, że tym razem to źle samopoczucie zwiastuje dziewczynkę, bo z moimi chłopakami czułam się cudownie. Jenyyy jak już chciałabym wiedzieć!

A właśnie. Jak już jestem przy płci. Chinski.kalendarz przerobiłyśmy, a słyszałyście o grupach w Facebook, gdzie można wstawić zdjęcie usg i dziewczyny oceniają wg teorii Ramzi i Nub płeć dziecka na wczesnym etapie ciąży? Ja znam dwie takie grupy, polską i angielską. Na polskiej same komentarze, że dziewczynka, a na angielskiej sami chłopcy [emoji23]

Ja dzisiaj nie zrobiłam jeszcze nic. Jestem w piżamie starszy też [emoji23] młody tylko trzyma pozim i jest ubrany. Siedzę i pije w sumie na siłę kawe, bo wcale mi nie smakuje. Jak Panicz wstanie z drzemki pójdę wziąć prysznic, zrobimy jakis obiad i pójdziemy na spacer, muszę do paczkomatu podejść. Ale mam lenia potwornego

reklama
Ja też dziś w kiepskim nastroju... Leżę od 5 tc z powodu krwiaka, ale dziś chyba przyszedł pierwszy kryzys i złość na tą sytuacje. Zaraz potem wyrzuty sumienia i strach, który mnie nie opuszcza. Mąż załatwia wszystkie sprawy życiowe i żal mi go dziś bardzo, bo nie wie do czego ręce włożyć, ehhh..... byle do stycznia ....

Do góry